ANNONSE

Dukker julenissen opp i helga?

Dukker julenissen opp i helga?

 

Til helga tennes lysene på juletrær over hele byen. Villy Kolstad gleder seg til å ta i bruk en helt ny juletrebelysning på Høybråten. Der har også julenissen meldt sin ankomst.

Tekst:

Publisert:

 - Hvordan tror du julegran-tenninga på Høybråten bli i år?

- Den tror jeg blir som alle andre år. Med andre ord stappet fullt med folk, svarer Villa Kolstad, som er leder i Høybråten velforening.

- Alt er klappet og klart til søndag. Det er selvfølgelig ekstra gøy at det er vinterlig ute i år, fortsetter han.

Til sammen er det pakket 500 poser til barna, og nissefar har meldt sin ankomst med hest og kjerre. Kolstad forsikrer i tillegg om at treet kommer til å lyse ekstra flott i år.

- Vi har helt ny juletrebelysning. De gamle pærene og ledningene vi hadde vær dårlig. Det kommer til å bli veldig flott.

I tillegg til julenissen, kommer også skolekoret, skolekorpet og kirken til arrangementet. Det blir også servering av gløgg og pepperkaker.

- Hvorfor har julegrantenningen så stor oppslutning på Høybråten?

- Det er veldig mye patrio-tisme på Høybråten. Jeg tror også det betyr mye at vi har tatt vare på en lokal tradisjon, som har funnet sted i alle år. Det har vært ekstra morsomt etter vi flyttet arrangementet til parken.

Arrangementet starter klokka 17.00 førstkommende søndag.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE