ANNONSE

Dyrket cannabis på Grorud

Dyrket cannabis på Grorud

 

Tips fra publikum førte til at politiet avdekket en cannabisplantasje i et bolighus i Trondheimsveien onsdag ettermiddag.

Tekst:

Publisert:

:- Jeg kan bekrefte at vi fant cannabisplantene da vi fulgte opp et tips fra publikum, sier jourhavende etterforsker Pedersen ved Stovner politistasjon.

Politiet gikk inn i boligen ved 16-tiden onsdag ettermiddag.

- Vi fant litt over 200 cannabisplanter og stiklingsløker, sier han.

Dette er den 41. cannabisplantasjen som er funnet i Østlandsområdet hittil i år.

Det er foreløpig Stovner-politiet som etterforsker saken, og de vet ikke om det er noen sammenheng mellom tidligere funn av cannabisplantasjer.

- Vi har ingen forutsetning for å si at det er noen sammenheng, sier Pedersen.

Ingen er pågrepet i saken. Politiet har heller ikke siktet eller mistenkt noen.

- Vi har ikke noen spor som peker i retning av personer, opplyser Pedersen.

Han bekrefter imidlertid at det er sikret spor på stedet.

- Vi vet ikke om dette vil bringe oss videre i etterforskningen.

 

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE