ANNONSE

Ekspanderer på Helsfyr

Ekspanderer på Helsfyr

UTVIDER: Øni Eiendom AS utvider Bryn- og Helsfyr-porteføljen til syv eiendommer. (Foto: nyebilder.no)

Øni Eiendom AS har lenge vært en del av Bryn- og Helsfyr-samarbeidet. Nå har de også kjøpt opp Tvetenveien 6 og 8. Dermed utvides porteføljen med totalt syv eiendommer.

Tekst:

Publisert:

Det er IK Gruppen som har kjøpt opp de to adressene, men dette er et holdingselskap som ligger under Øni Eiendom AS ved Maya Eiendom AS (Øni) - som forvalter og utvikler egne eiendommer.

Med totalt syv eiendommer på Bryn og Helsfyr boltrer firmaet seg nå over totalt syv eiendommer over rundt 32 mål med 22.000 kvadratmeter næringsareal.

Topp beliggenhet og tilgjengelighet blir stadig viktigere og vi har sterk fremtidstro på Bryn- og Helsfyr. I tillegg til å utvide og videreutvikle porteføljen vår i området, ønsker vi på sikt å etablere virksomheten i et eget nybygg her, sier Bjørn-Erik Indahl i Maya Eiendom.

Les mer i Akers Avis Groruddalens eAvis.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

ANNONSE
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

 
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
ANNONSE