ANNONSE

Ellingsrud lekker

Ellingsrud lekker

 

Ellingsrud-damene viste tidvis fine takter fremover på banen, men når målene hagler inn bakover blir det sjelden poeng. Heller ikke mot Høland.

@font-face {

font-family: "Times New Roman";

}@font-face {

font-family: "Cambria";

}p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: Cambria; }table.MsoNormalTable { font-size: 10pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }

- Vi slipper inn for mange mål. Egentlig skal 29 scoringer være nok til å vinne en håndballkamp, men når vi slipper inn så mange mål som 33 blir det tøft, sier Ellingsrud-trener Thomas Sigolsen.

Han vil ikke legge skylda på en spesiell lagdel.

- Det er nok en kombinasjon av keeper og forsvaret. Når vi sliter er vi avhengige av at noen står ordentlig fram bakover. Det skjer hos andre lag, men vi sliter litt med det. Det etablerte forsvaret vårt er ikke så verst, men vi gjør en del feil som ofte leder til kontringsmål, sier han.

 

Varsler endringer

Ellingsrud ligger nest sist i avdelingen med null poeng etter åtte kamper. Med andre ord trenger de sårt noen poeng.

Etter forrige match, som var lokaloppgjør mot Vestli, uttalte Vestli-trener Tommy Skjelstad at Ellingrud ikke er godt nok trent til å overleve i 3. divisjon.

Thomas Sigolsen har lagt merke til uttalelsen.

- Jeg er enig i det. Derfor kommer det til å bli litt endringer fremover. Vi kommer til å bruke de yngste mer, og flere av Njård-jentene. Vi er nødt til å bruke de som trener mest, slår han fast.

Så får vi se om det hjelper. Til søndag skal Ellingsrud i aksjon mot et Kjelsås-lag som yppet seg mot Vestli.

 

- Vi var ikke så veldig langt fra dem i fjor. De har et lag med rutinerte damer som er gode i forsvar. Vi får se hva vi kan få ut av kampen, sier Sigolsen.

 

Håndball, 3. divisjon, avd. 2, kvinner:

Ellingsrud - Høland 29-33 (11-16)

Furusethallen

Tilskuere: ca. 30

Dommere: Knut Roger Olafsen og Thomas Lundlie

Ellingsruds lag: Helene Sandvold, Pernille Balslev, Ida Holter, Emmy Schmidt, Thea Nitteberg, Ulrikke Thon, Caroline Lødrup, Stephanie Johannesen, Martine Bade, Michelle Offord, Sigrun Hoen.

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE