Ellingsrud lekker

Ellingsrud lekker

 

Ellingsrud-damene viste tidvis fine takter fremover på banen, men når målene hagler inn bakover blir det sjelden poeng. Heller ikke mot Høland.

@font-face {

font-family: "Times New Roman";

}@font-face {

font-family: "Cambria";

}p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: Cambria; }table.MsoNormalTable { font-size: 10pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }

- Vi slipper inn for mange mål. Egentlig skal 29 scoringer være nok til å vinne en håndballkamp, men når vi slipper inn så mange mål som 33 blir det tøft, sier Ellingsrud-trener Thomas Sigolsen.

Han vil ikke legge skylda på en spesiell lagdel.

- Det er nok en kombinasjon av keeper og forsvaret. Når vi sliter er vi avhengige av at noen står ordentlig fram bakover. Det skjer hos andre lag, men vi sliter litt med det. Det etablerte forsvaret vårt er ikke så verst, men vi gjør en del feil som ofte leder til kontringsmål, sier han.

 

Varsler endringer

Ellingsrud ligger nest sist i avdelingen med null poeng etter åtte kamper. Med andre ord trenger de sårt noen poeng.

Etter forrige match, som var lokaloppgjør mot Vestli, uttalte Vestli-trener Tommy Skjelstad at Ellingrud ikke er godt nok trent til å overleve i 3. divisjon.

Thomas Sigolsen har lagt merke til uttalelsen.

- Jeg er enig i det. Derfor kommer det til å bli litt endringer fremover. Vi kommer til å bruke de yngste mer, og flere av Njård-jentene. Vi er nødt til å bruke de som trener mest, slår han fast.

Så får vi se om det hjelper. Til søndag skal Ellingsrud i aksjon mot et Kjelsås-lag som yppet seg mot Vestli.

 

- Vi var ikke så veldig langt fra dem i fjor. De har et lag med rutinerte damer som er gode i forsvar. Vi får se hva vi kan få ut av kampen, sier Sigolsen.

 

Håndball, 3. divisjon, avd. 2, kvinner:

Ellingsrud - Høland 29-33 (11-16)

Furusethallen

Tilskuere: ca. 30

Dommere: Knut Roger Olafsen og Thomas Lundlie

Ellingsruds lag: Helene Sandvold, Pernille Balslev, Ida Holter, Emmy Schmidt, Thea Nitteberg, Ulrikke Thon, Caroline Lødrup, Stephanie Johannesen, Martine Bade, Michelle Offord, Sigrun Hoen.

Siste nytt i Nyheter

3,4 kilometer for to hjul

3,4 kilometer for to hjul

 • Gang- og sykkelvei

Bymiljøetaten og byråd Lan Marie Nguyen Berg (MDG) åpnet den 3,4 kilometer lange gang- og sykkelveien fra Trosterudkrysset til Ole Deviks vei. Arbeidet har pågått i to år - og byråden håper dette vil få flere ut på to hjul i Groruddalen.

For få praksisplasser

For få praksisplasser

- Høyre er bekymret

 • Ap

Yassine Arakia (H) og Saida Begum (H) er bekymret for tilgang til praksisplasser for elever med yrkesfaglig fordypning og mener skolebyrådens varslede yrkesfagsmelding vil komme for sent.

Google Maps

Togulykke på Bryn:

Én person omkom

 • politi

Politiet fikk tirsdag formiddag melding om at en mann ble påkjørt av toget i nærheten av Bryn stasjon. Han er nå bekreftet omkommet.

 
- Flerkultur er <BR>ikke noe nytt

«Kamzy» til Kuben på internasjonal dag:

- Flerkultur er
ikke noe nytt

 • Internasjonal dag

Varaordfører Khamshajiny «Kamzy» Gunaratnam (Ap) gikk rett til kilden da hun skulle snakke om internasjonal dag på Kuben yrkesarena i forrige uke.

Mener «de røde» <BR>skyter i blinde

Mener «de røde»
skyter i blinde

 • politikk

Flertallet i Grorud BU jobber mot å skape flere kommunale arbeidsplasser i bydelen. Det vil på sikt skvise ut private aktører. Frp mener det hele er tuftet på grunnløs kritikk av private.

Enormt pengebruk <BR>på sykefravær

Enormt pengebruk
på sykefravær

 • GRORUD BU

I 2015 brukte Bydel Grorud 17,3 millioner kroner på vikarbruk i barnehager for å dekke opp sykefraværet. Flertallet i BU mener løsningen er nye heltidsansatte kun til vikarbruk.

 
Vil rette opp inntrykket

Fagkveld om barnevernet hos politiet:

Vil rette opp inntrykket

 • politi

Politiet på Stovner inviterte til fagkvelder for å framsnakke barnevernet i hele Groruddalen. Målet er å bryte ned fordommene.

Rekordoppmøte til <BR>«Torbjørns time»

Kunnskapsministeren på Haugenstua skole:

Rekordoppmøte til
«Torbjørns time»

 • foreldremøte

Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) ble overrasket over hvor mange interesserte som møtte opp i hans foreldremøte på Haugenstua skole. Innspillene tar han med seg videre.

Vil gi gulrot til arbeidsgivere

Vil gi gulrot til arbeidsgivere

 • politikk

En NAV-rapport konkluderer med at innvandrere blir diskriminert i arbeidslivet. Afshan Rafiq (H) mener ledere som rekrutterer bredt bør belønnes med en bonusordning.

 
«Vi må snakke <BR>litt om Oslopakka»

Byrådet – etter ett år:

«Vi må snakke
litt om Oslopakka»

 • byrådet

Raymond Johansen kaller fortsatt Oslopakke 3 for en revolusjonerende gavepakke til Oslo - selv om Groruddalens prosjekter er skjøvet fram i tid. Han understreker spesielt at E6-lokkets kamp ikke er over.

Påvist asbest

Påvist asbest

Bydel Stovner har gitt pålegg til tomteeier om å sikre de forfalne byggene i Karihaugveien 22. Noen har tatt seg inn i byggene som man nå med sikkerhet ved inneholder asbest.

Ønsker innspill til innhold

Ny Groruddals-satsing skal planlegges

Ønsker innspill til innhold

 • Groruddals-satsingen

En ny Groruddals-satsing er på trappene og skal fylles med innhold. Alna-politiker Grete Horntvedt (H) og stortingsrepresentant Mudassar Kapur (H) oppfordrer groruddøler og lokalpolitikere til å komme med innspill.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!