ANNONSE

- En forferdelig situasjon

- En forferdelig situasjon

 

25 personer mistet arbeidsplassen sin da Brødrene Londons lokaler på Ulven ble totalskadet i en brann i natt.

Tekst:

Publisert:

Brannvesenet fikk melding om brannen like etter klokken 22 mandag kveld. Tirsdag formiddag jobber de fortsatt med etterslukkingsarbeidet etter den massive brannen.

- Det vi vet er at det har vært en voldsom brann, men jeg ønsker ikke å spekulere i hva som er brannårsaken, sier daglig leder Thomas London.

Brødrene London er et bilopphuggeri som har vært drevet siden 1938. I år feirer bedriften sitt 75-årsjublieum. Bygget som brant på Ulven har stått der siden 1971.

- I tillegg til at 25 ansatte ikke har en jobb å gå til, mistet vi også brukte bildeler til en meget høy verdi. Jeg tør ikke anslå, men det er snakk om mangfoldige millioner, sier London.

Han har vært i møte med de ansatte.

- Situasjonen er naturlig nok dyster. Uvissheten gnager, og dette er en ny situasjon for alle parter, sier han.

Les mer om brannen i Akers Avis Groruddalen på onsdag.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE