- En forferdelig situasjon

- En forferdelig situasjon

 

25 personer mistet arbeidsplassen sin da Brødrene Londons lokaler på Ulven ble totalskadet i en brann i natt.

Tekst:

Publisert:

Brannvesenet fikk melding om brannen like etter klokken 22 mandag kveld. Tirsdag formiddag jobber de fortsatt med etterslukkingsarbeidet etter den massive brannen.

- Det vi vet er at det har vært en voldsom brann, men jeg ønsker ikke å spekulere i hva som er brannårsaken, sier daglig leder Thomas London.

Brødrene London er et bilopphuggeri som har vært drevet siden 1938. I år feirer bedriften sitt 75-årsjublieum. Bygget som brant på Ulven har stått der siden 1971.

- I tillegg til at 25 ansatte ikke har en jobb å gå til, mistet vi også brukte bildeler til en meget høy verdi. Jeg tør ikke anslå, men det er snakk om mangfoldige millioner, sier London.

Han har vært i møte med de ansatte.

- Situasjonen er naturlig nok dyster. Uvissheten gnager, og dette er en ny situasjon for alle parter, sier han.

Les mer om brannen i Akers Avis Groruddalen på onsdag.

Siste nytt i Nyheter

Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

 
Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

Groruddalen: «Lengre fram i tid og på lang sikt»

Byrådet inviterte til folkemøte på Årvoll gård om hva revisjonen av kommuneplanens samfunnsdel betyr for Groruddalen. Ifølge byråd Hanna Marcussen er det mange planer i lufta for blant annet Rommen og Grorud - men de ser ikke ut til å bli realisert med det første.