ANNONSE

En hårreisende historie fra virkeligheten

En hårreisende historie fra virkeligheten

 

Helga Myrvold har opplevd sykepleiere som dukker opp uten legitimasjon, setter på stoppeklokka når de kommer inn, og sender feil medisin i posten. Det ønsket hun å fortelle politikerne.

Tekst:

Publisert:

- Jeg må ha trygghet og forutsigbarhet rundt meg. Da jeg så at jeg hadde fått feil medisin ble jeg svært redd. Det kunne ha gått riktig så galt, sier Myrvold.

Myrvold forteller om sykepleiere som har rotet bort nøklene til inngangsdøra, og som setter på stoppeklokka for å se hvor lang tid hun bruker.

- Jeg har ikke ord, sier Myrvold.

Helga Myrvold har tidligere tatt opp med hjemmesykepleierne om den dårlige behandlingen.

- Da fikk jeg beskjed om at jeg måtte slutte med mine krokodilletårer, og deres arbeidsoppgave i hvert fall ikke var å skifte dynetrekk.

- Jeg har benskjørhet, hatt bekkenbrudd, håndleddsbrudd, låshalsbrudd og to ødelagte knær. Hva kan jeg forvente av Bydel Bjerke?

 

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE