En sendt til legevakt etter ungdomsbråk på Vestli

En sendt til legevakt etter ungdomsbråk på Vestli

 

Èn person ble sendt til legevakt da det oppsto bråk mellom ungdommer på Vestli t-bane i går kveld, torsdag.

Tekst:

Publisert:

- Ruter tok kontakt med politiet og fortalte om amper stemning mellom ungdom på Vestli t-bane. De var ikke truende mot tog-personalet, men de forsto at det kunne utarte, forteller jourhavende førstebetjent ved Stovner politistasjon, Line Henriksen. 

Da politiet ankom Vestli var stemningen mellom ungdommene anspent.

- Det ble litt knuffing, og én person ble liggende igjen på bakken etter å ha blitt slått med en stein i ansiktet. Han ble kjørt til legevakt med moderate skader, sier Henriksen.

Den siste uka har det pågått en krangel mellom to jentegjenger, opplyser politiet. Disse skal være i 15-årsalderen, og sist helg knakk ei jenta nesa etter en slåsskamp.

- Saken kommer til å bli anmeldt og fulgt opp av politiet. 

 

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser.

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.