En sendt til legevakt etter ungdomsbråk på Vestli

En sendt til legevakt etter ungdomsbråk på Vestli

 

Èn person ble sendt til legevakt da det oppsto bråk mellom ungdommer på Vestli t-bane i går kveld, torsdag.

Tekst:

Publisert:

- Ruter tok kontakt med politiet og fortalte om amper stemning mellom ungdom på Vestli t-bane. De var ikke truende mot tog-personalet, men de forsto at det kunne utarte, forteller jourhavende førstebetjent ved Stovner politistasjon, Line Henriksen. 
Da politiet ankom Vestli var stemningen mellom ungdommene anspent.

- Det ble litt knuffing, og én person ble liggende igjen på bakken etter å ha blitt slått med en stein i ansiktet. Han ble kjørt til legevakt med moderate skader, sier Henriksen.

Den siste uka har det pågått en krangel mellom to jentegjenger, opplyser politiet. Disse skal være i 15-årsalderen, og sist helg knakk ei jenta nesa etter en slåsskamp.

- Saken kommer til å bli anmeldt og fulgt opp av politiet. 

 

Siste nytt i Nyheter

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

 
- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.