- En smakebit av verden

- En smakebit av verden

 

Over 100 barn fra Groruddalen skal delta på konserten «Mye å gi» i Grorud kirke 17. mars i forbindelse med Kirkens Nødhjelps fasteaksjon. Det bli sang og dans fra hele verden.

 

Kormiljøet, band, dansegrupper og fortellere i Groruddalen skal samles for å vise hva de har å by på.

- Det blir som en smakebit av verden, sier diakon i Grorud og Romsås menigheter, Lars Brevik Hellerdal.

Konserten er for de som er opptatt av rettferdighet, vil ta vare på jorden og dele med andre som ikke har så mange goder.

- Alle har vi mye å gi for å gjøre verden bedre, enten det er penger, tid, vennskap, eller flott musikk og dans. Konserten er i forbindelse med fastetiden, som er en tid til å se utover seg selv, sier han.

God støtte

Konserten får støtte fra flere hold, blant annet Kirkens Nødhjelp, Alle enheter i Østre Aker prosti, og Norsk kulturskoleråd.


-Vi får mye støtte, og representanter fra Kirkens Nødhjelp vil være tilstede for å snakke om deres politiske arbeid for bekjempe fattigdom. Det bir også muligheter til å gi en gave til deres arbeid, sier Hellerdal.

Konserten holdes i Grorud kirke 17. mars klokka 17.00-18.00 og det er fri inngang

Siste nytt i Nyheter

- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.

 
Google Maps

Politiet melder på Twitter om at en person skal være påkjørt av tog på Haugenstua midt på dagen. Som følge av dette ble all togtrafikken stoppet på stedet.

Rolig påske i Groruddalen

Politiet har ingen merkbare hendelser å melde om i påskeferien i Groruddalen. Og godt er det.

Gutt (15) kan ha <BR>dødd av syntetisk dop

Politiet melder at en gutt på 15 år døde den 8. mars i Oslo og det antas at det skyldes inntak av det ekstreme stoffet karfentanil. Stoffet brukes normalt på større dyr som elefanter og anslås å være 10.000 ganger sterkere enn morfin.