- En smakebit av verden

- En smakebit av verden

 

Over 100 barn fra Groruddalen skal delta på konserten «Mye å gi» i Grorud kirke 17. mars i forbindelse med Kirkens Nødhjelps fasteaksjon. Det bli sang og dans fra hele verden.

 

Kormiljøet, band, dansegrupper og fortellere i Groruddalen skal samles for å vise hva de har å by på.

- Det blir som en smakebit av verden, sier diakon i Grorud og Romsås menigheter, Lars Brevik Hellerdal.

Konserten er for de som er opptatt av rettferdighet, vil ta vare på jorden og dele med andre som ikke har så mange goder.

- Alle har vi mye å gi for å gjøre verden bedre, enten det er penger, tid, vennskap, eller flott musikk og dans. Konserten er i forbindelse med fastetiden, som er en tid til å se utover seg selv, sier han.

God støtte

Konserten får støtte fra flere hold, blant annet Kirkens Nødhjelp, Alle enheter i Østre Aker prosti, og Norsk kulturskoleråd.

-Vi får mye støtte, og representanter fra Kirkens Nødhjelp vil være tilstede for å snakke om deres politiske arbeid for bekjempe fattigdom. Det bir også muligheter til å gi en gave til deres arbeid, sier Hellerdal.

Konserten holdes i Grorud kirke 17. mars klokka 17.00-18.00 og det er fri inngang

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser.

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.