ANNONSE

- En viktig tradisjon

- En viktig tradisjon

 

Kainaat Qaiser, Channeh Joof Storvik, Shahid Dar og Sahra Jaber mener blomsternedleggelsen ved bautaen av Trygve Lie har blitt en viktig 1.mai-tradisjon på Furuset

Tekst:

Publisert:

 - Trygve Lie var en veldig viktig person for nasjonen. Det er viktig vi fortsetter å huske ham, sier Channeh Joof Storvik, som er leder i Furuset Ap-lag.

Sammen med Kainaat Qaiser, Shahid Dar og Sahra Jaber hedret hun ham med blomster og en stille stund på formiddagen på 1. mai.

- Trygve Lie er et forbilde for oss. Tenk at en mann fra et lite land fikk den posisjonen han fikk i FN, sier Dar.

Etter markeringen på Furuset skulle de fire markere dagen på forskjellig måte, men en ting er de klare på.

- Dette er en viktig dag for Arbeiderpartiet. Dette er arbeidernes dag, sier Jaber.

- Det er Ap som setter folk i arbeid. Det har stor betydning, fortsetter Dar.

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE