- Endelig er skiltene på plass

Carsten Mathisen smiler. Flere ganger har etterlyst parkeringsforbud ved krysset Kalbakkveien/Nordtvetveien. Nå er skiltene på plass.

Tekst:

Publisert:

- Dette er den beste julegaven jeg kunne ha fått, sier Nordtvet-beboer Carsten Mathisen.

Han har etterlyst skiltene ved flere anledninger. Det har vært et stort problem at biler har parkert på den lille strekningen fra trafikkrysset og til en av innkjøringene til Øvre Grorud borettslag. Mathisen forteller at det har skapt farlige situasjoner siden bussen da ikke har kommet fram.

For ett år siden avslo politiet å sette opp parkering forbudt-skilt på den lille strekningen - og begrunnet det med at det ikke var tillatt å sette opp parkeringsforbud i denne typen område.

Derfor hadde han nesten gitt opp håpet om at det skulle komme opp skilt her - før de plutselig var på plass.

- Dette må jo også være til stor hjelp for bussene. I tillegg gjør det sikten fra utkjøringen i borettslaget bedre, sier Mathisen og legger til:

- Jeg må takke de som har sørget for at dette er på plass nå.

Siste nytt i Nyheter

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

 
Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.