- Endelig er skiltene på plass

Carsten Mathisen smiler. Flere ganger har etterlyst parkeringsforbud ved krysset Kalbakkveien/Nordtvetveien. Nå er skiltene på plass.

Tekst:

Publisert:

- Dette er den beste julegaven jeg kunne ha fått, sier Nordtvet-beboer Carsten Mathisen.

Han har etterlyst skiltene ved flere anledninger. Det har vært et stort problem at biler har parkert på den lille strekningen fra trafikkrysset og til en av innkjøringene til Øvre Grorud borettslag. Mathisen forteller at det har skapt farlige situasjoner siden bussen da ikke har kommet fram.

For ett år siden avslo politiet å sette opp parkering forbudt-skilt på den lille strekningen - og begrunnet det med at det ikke var tillatt å sette opp parkeringsforbud i denne typen område.

Derfor hadde han nesten gitt opp håpet om at det skulle komme opp skilt her - før de plutselig var på plass.

- Dette må jo også være til stor hjelp for bussene. I tillegg gjør det sikten fra utkjøringen i borettslaget bedre, sier Mathisen og legger til:

- Jeg må takke de som har sørget for at dette er på plass nå.

Siste nytt i Nyheter

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

 
Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.

Google Maps

Politiet melder på Twitter om at en person skal være påkjørt av tog på Haugenstua midt på dagen. Som følge av dette ble all togtrafikken stoppet på stedet.

Rolig påske i Groruddalen

Politiet har ingen merkbare hendelser å melde om i påskeferien i Groruddalen. Og godt er det.