Endelig klart for Vinmonopolet på Grorud

Endelig klart for Vinmonopolet på Grorud

 

Nå har det blitt helt klart at Vinmonopolet får flytte inn på Grorud senter, i lokalene Posten har nå.

Tekst:

Publisert:

Endelig er avtalen signert, og nå er det 100 prosent sikkert at Vinmonopolet åpner utsalg på Grorud senter.

- Avtalen er i boks, sier Anders Olaussen, markedssjef i Norgesgruppen som eier sentret.

Akers Avis Groruddalen har tidligere skrevet at det har vært en positiv dialog mellom sentret og vinmonopolet. Dette er også noe alle partiene i bydelsutvalget, med unntak av Rødt, har ønsket.

Olaussen opplyser at Vinmonopolet kommer til å overta lokalene Posten har nå, mens Posten overtar lokalene til Parfymelle og Lampehuset. Parfymelle overtar lokalene der Grorud Foto tidligere holdt til, mens Lampehuset forsvinner fra sentret. Markedssjef Olaussen forteller at det tas sikte på at Vinmonopolet åpner det nye utsalget sitt før året er omme.

Siste nytt i Nyheter

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

 
- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.