Endelig skal Furuset bad restaureres

Endelig skal Furuset bad restaureres

 

Byrådet foreslår å bruke 10 millioner på å ruste opp Furuset bad og idrettshall.

Tekst:

Publisert:

 - Furuset bad og idrettshall har et stort vedlikeholds­etterslep. Det ønsker vi å gjøre noe med, sier byråd for samferdsel, miljø og næring, Jøran Kallmyr (Frp).

Han forteller at størsteparten av pengene skal brukes til å ruste opp svømmehallen.

- Det er der behovet er størst, men det skal også brukes en del på idrettshallen.

Rehabiliteringen planlegges gjennomført i løpet av som­meren neste år.

- Vi har også tenkt å inngå en langsiktig leiekontrakt på badet. Det er viktig med en svøm­mehall i dette området, sier Kallmyr.

Tidligere i år ble det bevilget 11 millioner kroner til reha­bilitering av Romsås bad. Det er bestemt at disse pengene skal brukes til å gi garderobene en omfattende ansiktsløftning. Disse arbeidene utføres allerede nå, og Romsås bad holder derfor stengt fram til begynnelsen av mars.

- Det er et stort vedlike­holdsetterslep på mange Oslo-bad. Nå tar vi badene etter hvert, sier Kallmyr.

-      -Vi har et mål om å tilby befolkningen gode svømmeanlegg, legger han til.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

 
Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.