ANNONSE

Enebolig brant på Rommen

Enebolig brant på Rommen

 

Ingen mennesker kom til skade da en enebolig i Rommibakken på Rommen begynte å brenne. Det er for tidlig å si noe om omfanget av skadene på huset.

Tekst:

Publisert:

Brannstasjonen ligger bare et steinkast unna boligen som brant. Den kjappe reaksjonen og korte veien sørget for at brannvesenet fikk kontroll over brannen relativt kjapt.

- Vi så røyken fra brannstasjonen. Det er selvfølgelig litt spesielt at det brenner i nærmiljøet, men det er jo jobben vår å slokke branner, sier han.

På det meste jobbet 25 brannmenn med å slokke brannen.

- Hvor store er skadene på huset?

- Omfanget er det for tidlig å si noe om. Det er mye røykskader, kjøkkenet er nærmest utbrent, men kjelleren har ikke fått skade i brannen, sier Nilsen og legger til:

- Jeg vet ikke om huset må rives.

Ingen personer befant seg inne i boligen da det begynte å brenne.

 

Siste nytt i Nyheter

- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

ANNONSE
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

 
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
ANNONSE