Erling Lae går av som byrådsleder

Erling Lae går av som byrådsleder

 

Rett etter at byrådets budsjettforslag for 2010 ble lagt fram i rådhuset onsdag formiddag, slapp byrådsleder Erling Lae (H) en nyhet som overrasket de tilstedeværende: – Jeg går av.

Erling Lae har vært byrådsleder I 10 år. Før det var han eldrebyråd, og han begrunnet avangen - som skjer umiddelbart - med at han synes «det får være nok».

At avgangen skjer akurat nå skyldes at Lae ønsker å gi sin etterfølger tid og rom til å finne sin plass fram mot neste kommunevalg om to år.

Det er finansbyråd Stian Berger Røsland som nå er byens nye byrådsleder.

Byrådet i Oslo består av representanter fra Høyre og Fremskrittspartiet.

 

Siste nytt i Nyheter

36 nye leiligheter <BR>der det før var butikk

Planene for Lavrans vei 1B er å rive bygget til den tidligere nærbutikken i Smalvollskogens borettslag og erstatte den med en boligblokk.

Vurderer beboerparkering i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har tatt opp beboerparkering som et aktuelt tiltak mot villparkering.

 
– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017. Hovedmålet er å rense overvannet som siver inn til søppelfyllingen under sletta.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.