Erna på tronen

Erna på tronen

 

"Erna, Erna, Erna". Jubelropene fylte hele Høyres valgvake da Erna Solberg ankom lokalene for å holde sin seierstale.

Det var en tydelig preget Erna Solberg som entret scenen på Radisson Blu Scandinavia Hotell i Oslo sentrum.

- I dag har dere vært med på å skrive historie. Velgerne har bestemt at Høyre igjen skal få statsminister, fortalte Erna Solberg mens jubelropene fylte hele lokalet.

Erna Solberg blir Høyres første statsminister siden Jan P. Syse gikk av i 1990. Hun takket sin mann og sine barn i talen, samt Jens Stoltenberg, som informerte om sin avgang tidligere på kvelden.

Les mer om valgdagen og resultatene i onsdagens utgave av Akers Avis Groruddalen.

 

Siste nytt i Nyheter

Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

 
Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

Groruddalen: «Lengre fram i tid og på lang sikt»

Byrådet inviterte til folkemøte på Årvoll gård om hva revisjonen av kommuneplanens samfunnsdel betyr for Groruddalen. Ifølge byråd Hanna Marcussen er det mange planer i lufta for blant annet Rommen og Grorud - men de ser ikke ut til å bli realisert med det første.