ANNONSE

Erna på tronen

Erna på tronen

 

"Erna, Erna, Erna". Jubelropene fylte hele Høyres valgvake da Erna Solberg ankom lokalene for å holde sin seierstale.

Det var en tydelig preget Erna Solberg som entret scenen på Radisson Blu Scandinavia Hotell i Oslo sentrum.

- I dag har dere vært med på å skrive historie. Velgerne har bestemt at Høyre igjen skal få statsminister, fortalte Erna Solberg mens jubelropene fylte hele lokalet.

Erna Solberg blir Høyres første statsminister siden Jan P. Syse gikk av i 1990. Hun takket sin mann og sine barn i talen, samt Jens Stoltenberg, som informerte om sin avgang tidligere på kvelden.

Les mer om valgdagen og resultatene i onsdagens utgave av Akers Avis Groruddalen.

 

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE