ANNONSE

Et hjem for alle

Et hjem for alle

 

Folk trives på Veitvet/Sletteløkka, men ønsker flere møtesteder, butikker og mindre støy og forurensing. Det kom fram under presentasjonen av den forløpige stedsanalysen som gjøres av området.

Tekst:

Publisert:

- Beboerne liker seg på Veitvet/Sletteløkka. Området er preget av grønne arealer og er nær både marka og byfasiliteter. Det er også et godt kollektivtilbud på stedet, sier Vibeke Nenseth, ved Transportøkonomisk institutt ved sosiologi.

Sammen med blant annet sivilarkitekt Ellen Haug ved Civitas arbeider hun med stedsanalysen i bydelens satsingsområde.

Under presentasjonen peker Ellen Haug på utfordringer som integrering, og trafikk og støy fra Trondheimsveien, og Veitvetveien.

- Det ønskes også at høyspentlinjen legges i jordkabel og at det kommer opp en ny bro over Trondheimsveien.

Ifølge Haug er Sletteløkka-beboerne veldig opptatte av virksomheten som foregår i Sletteløkka 44.

- Så lenge denne virksomheten fortsetter mener beboerne at dere utfordrer legitimiteten til Groruddals-satsingen, sier Haug.

Den endelige rapporten legges fram 16. desember.

 

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE