ANNONSE

Et innblikk i «blokka»

Et innblikk i «blokka»

 

I neste uke går årets «Linderudfestidalen» av stabelen. Linderud skole har i år satt et fokus på mangfold og fellesskap i oppsetningen «Blokka vår - en blokk for alle».

Under fjorårets oppsetning jaktet skoleelevene på det typisk norske. I år får du se hva som rører seg i en boligblokk.

Avisbudet Elvis tar deg med på en reise i blokka som viser ildsjeler med ekte dugnadsånd, glødende fellesskap, lengtende ensomhet og artige observasjoner. Ikke minst vil du bli vitne til klassiske uenigheter som munner ut i at takhøyde ikke bare måles i meter - men også i toleranse og samhold.

- Alt dette, og mer, er pakket inn i en elevprodusert forestilling spekket med godbiter, opplyser lærer Unn Kristin Syverud på Linderud skole.

Arbeidsgrupper

Linderudfestidalen er Linderud skoles årlige storsatsing på kultur. Elever fra skolen varter opp med dans, musikk og skuespill i «Blokka vår - en blokk for alle».

Skoleelevene har jobbet i grupper med blant annet skuespill, dans, band, foto, kostyme- og kulisser, plakter og PR og manus.

Det er satt opp forestillinger tirsdag 14. februar, onsdag 15. februar og torsdag 16. februar. Oppsetningene starter klokka 18 alle dager, og vises i Linderud skoles aula. Billettsalg ved inngangsdøren.

Siste nytt i Nyheter

- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

ANNONSE
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

 
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
ANNONSE