ANNONSE

Et innblikk i Leonard Cohens liv

Et innblikk i Leonard Cohens liv

 

Bydel Stovner inviterer til teaterkabaretforestilling «Ulv og Engel» - Et møte med Leonard Cohen på Rommen scene 17. november. Bli med på en musikalsk reise i Leonard Cohens liv - på norsk.

 

- Jeg hørte mye bra om denne forestillingen og booket den inn her, for den har fått strålende kritikk og spilt for fulle hus landet rundt, forteller Remi Brevik i Enhet for ungdom, kultur og nærmiljø i Bydel Stovner.

Forestillingen handler om ulike faser av Leonard Cohens liv, med brev, sanger romanutdrag, lyrikk, prosa og sitater. Alt er oversatt til norsk og skuespiller Nicolay Lange-Nielsen har hovedrollen.

-En stor poet

Leonard Cohen er en kanadisk sanger, poet og låtskriver. Han har gitt ut en rekke diktsamlinger og romaner og en rekke album.

- Cohen er en stor poet, så dette er vel verdt å få med seg. Det er spennende å få et innblikk i hva han står for, på norsk, forteller Brevik.

Han ønsker seg full sal og håper kulturinteresserte i dalen tar turen.

- Dette er en såpass god forestilling, at jeg oppfordrer alle til å komme. Man kan forhåndsbestille billetter, men også kjøpe i døra. Det er en forestilling med to akter, så det blir pause underveis. Jeg oppfordrer også alle til å ta del i kulturarrangementene som finnes i dalen ellers også, det er så mange flotte tilbud man kan benytte seg av, forteller han.

 

Siste nytt i Nyheter

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

ANNONSE
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

Trygg sykkelparkering på Grorud

For en stund siden utlyste FutureBuilt, Oslo og Bærum kommuner en konkurranse om nye sykkelhotell i Oslo - et av dem skal ligge på Grorud T-banestasjon. Nå er vinneren trukket ut.

 
ANNONSE