ANNONSE

Et spark for Groruddals-lekene

Et spark for Groruddals-lekene

 

Julie Solberg og laget hennes vant alle fotballkampene når Bjerke videregående arrangerte prøve-OL på Veitvet skole.

Tekst:

Publisert:

- Vi har hatt det kjempegøy i dag, og vi synes at Bjerke-elevene har gjort en god jobb med arrangementet, sier Julie Solberg i 9b.

- I løpet av dagen har vi vært gjennom mange aktiviteter og det har vært morsomt, sier Mia Canic.

Til våren skal idrettslinjen ved Bjerke Videregående arrangere en egen olympiade for Groruddalen, GroL, og for å teste ut programmet holdt de et prøve-OL for elevene ved Veitvet skole.

- Vi ser veldig fram til å konkurrere med de andre skolene i Groruddalen. Det tror vi blir morsomt, sier Julie Solberg og Mia Canic.

Sunt med trening

GroL-president, Jostein Granås, synes det er artig å trimme Groruddalens skoleelever.

- Alle har godt av litt mosjon, og vi har fått en god start på dagen.

- Under åpningsseremonien ble det spilt musikk av vår lokale artist Terje Kristoffersen, så har vi med oss Veitvet-jenta Sandra Ostad som er Norgesmester i turn, sier Jostein.

Under prøve-OL fikk skoleelvene prøve seg i fotball, innebandy, kanonball og stafett.

- Vi har også individuelle konkurranser hvor elevene kan prøve seg i push-ups, håndbak, 60 meteren og trikse-konkurranse, sier GroL-president Jostein Granås.

 

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE