ANNONSE

Ett skritt nærmere fortau

Ett skritt nærmere fortau

 

I fjor ble det gitt rammetillatelse til å etablere fortau i Hukenveien - og i slutten av juni ble det søkt om å få sette i gang med arbeidene.

Tekst:

Publisert:

 I 2008 jublet både foreldre og barn i Lillomarka barnehage over at det endelig var satt av midler til fortau i Hukenveien.

Samarbeidsutvalget i Lillo­marka barnehage hadde lenge kjempet for flere skilt og fartshumper i Hukenveien da de fikk beskjed om at det var satt av 1,8 millioner kroner gjennom Groruddals-satsingen til å få på plass et fortau langs Hukenveien.

I dag - to år senere - er ikke fortauet på plass. Det er imidlertid mye som tyder på at det nærmer seg. I fjor ga Plan- og bygningsetaten rammetillatelse til å etablere et fortau på to meters bredde langs en strekning på 600 meter i Hukenveien.

I slutten av juni i år ble det søkt om å få sette i gang med arbeidet, men denne søknaden er foreløpig ikke behandlet.

Målsettingen med etableringen av fortau er å sikre de myke trafikantene som ferdes langs veien. Hukenveien binder sam­men Ammerudveien og Bergensveien, og er belastet av relativt mye tungtrafikk og en buss.

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE