Etterlyser rullestol

 

En rullestol med nummeret C500 inngravert er blitt stjålet på Tokerud.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
11.09.2015 kl 11:07

Natt til torsdag forsvant rullestolen fra oppgangen i Tokerudberget 27. Politiet er på saken. Eier håper vedkommende som har sett noe, enten denne natten eller en rullestol på et annet sted i etterkant, melder seg.

Rullestolen er sort med grå seter og polstret rygg. Det hang en sekk og en veske på rullestolen da den ble stjålet fra oppgangen.

Har du tips kan du ringe enten politiet på telefon 22 66 90 50 eller Akers Avis Groruddalen på telefon 22 91 88 20.

Siste nytt i Nyheter

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg. Grete Horntvedt i Alna Høyre er lei av at hennes lokale ridesenter sliter år etter år.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

 
Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

Groruddalen: «Lengre fram i tid og på lang sikt»

Byrådet inviterte til folkemøte på Årvoll gård om hva revisjonen av kommuneplanens samfunnsdel betyr for Groruddalen. Ifølge byråd Hanna Marcussen er det mange planer i lufta for blant annet Rommen og Grorud - men de ser ikke ut til å bli realisert med det første.

IKEA hjelper Asma (25) med fremtiden

Arbeidsminister Anniken Hauglie (H) og ordfører Marianne Borgen fikk møte Asma (25) som har vært åtte måneder i Norge. Hun har akkurat hatt sin første arbeidsdag på IKEA Furuset som en del av det første pilotprosjektet i den nye Groruddals-satsingen.