ANNONSE

Etterlyser rullestol

 

En rullestol med nummeret C500 inngravert er blitt stjålet på Tokerud.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
11.09.2015 kl 11:07

Natt til torsdag forsvant rullestolen fra oppgangen i Tokerudberget 27. Politiet er på saken. Eier håper vedkommende som har sett noe, enten denne natten eller en rullestol på et annet sted i etterkant, melder seg.

Rullestolen er sort med grå seter og polstret rygg. Det hang en sekk og en veske på rullestolen da den ble stjålet fra oppgangen.

Har du tips kan du ringe enten politiet på telefon 22 66 90 50 eller Akers Avis Groruddalen på telefon 22 91 88 20.

Siste nytt i Nyheter

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

ANNONSE
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

 
ANNONSE