Etterlyser vitner etter dødsulykken

Etterlyser vitner etter dødsulykken

 

Politiet bekrefter at bilen som kjørte på og drepte en fotgjenger begynte å spinne før den kjørte av veien. Nå søker de vitner til ulykken.

Tekst:

Publisert:

@font-face {

font-family: "Times New Roman";

}p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"; }table.MsoNormalTable { font-size: 10pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }

 

- Nå vet vi stort sett hva som har skjedd, men vi savner fremdeles noen detaljer, forteller politioverbetjent Knut Nysæter. 

Etterlyser bil

I forbindelse med etterforskningen etterlyser politiet vitner til ulykken. Politiet er særlig interessert i å komme i kontakt med sjåføren av en rød VW Transporter eller Caravelle som ble observert på tid og sted da ulykken inntraff.

- Vi savner noen detaljer til etterforskningen og derfor vil vi oppnå kontakt. Sjåføren av den etterlyste bilen kan sitte på viktige opplysninger, sier Nysæter.

Skal avhøres

Politiet sier at føreren av ulykkesbilen kommer til å bli avhørt så fort helsetilstanden hans tilsier det.

Biltilsynet jobber med å finne ut av hvor stor hastighet bilen hadde, men det skal ikke ha vært promille innblandet.

- Dette var rett og slett en ulykke med et svært tragisk utfall, sier Nysæter.

 Øvrige vitner som ennå ikke har meldt seg oppfordres til å gjøre det snarest.

 

Siste nytt i Nyheter

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

 
Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.