ANNONSE

Etterlyser vitner etter dødsulykken

Etterlyser vitner etter dødsulykken

 

Politiet bekrefter at bilen som kjørte på og drepte en fotgjenger begynte å spinne før den kjørte av veien. Nå søker de vitner til ulykken.

Tekst:

Publisert:

@font-face {

font-family: "Times New Roman";

}p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"; }table.MsoNormalTable { font-size: 10pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }

 

- Nå vet vi stort sett hva som har skjedd, men vi savner fremdeles noen detaljer, forteller politioverbetjent Knut Nysæter. 

Etterlyser bil

I forbindelse med etterforskningen etterlyser politiet vitner til ulykken. Politiet er særlig interessert i å komme i kontakt med sjåføren av en rød VW Transporter eller Caravelle som ble observert på tid og sted da ulykken inntraff.

- Vi savner noen detaljer til etterforskningen og derfor vil vi oppnå kontakt. Sjåføren av den etterlyste bilen kan sitte på viktige opplysninger, sier Nysæter.

Skal avhøres

Politiet sier at føreren av ulykkesbilen kommer til å bli avhørt så fort helsetilstanden hans tilsier det.

Biltilsynet jobber med å finne ut av hvor stor hastighet bilen hadde, men det skal ikke ha vært promille innblandet.

- Dette var rett og slett en ulykke med et svært tragisk utfall, sier Nysæter.

 Øvrige vitner som ennå ikke har meldt seg oppfordres til å gjøre det snarest.

 

Siste nytt i Nyheter

- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

ANNONSE
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

 
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
ANNONSE