ANNONSE

Evakuering på Stovner etter dobrann

Tretti mennekser ble evakuert i Stovner Senter 14 b på lørdag etter branntilløp på et toalett.

Pinsehelgen ble ikke helt som planlagt for beboerne ved Stovner Senter på lørdag. Rundt klokken 23.00 fikk Brannvesenet melding om røykutvikling i fjerde etasje i Stovner Senter 14 b. Tjue minuter senere var branntilløpet under kontroll, men i mellomtiden ble 30 mennesker evakuert.

Heldigvis gikk det bra for beboerne, men en 84 år gammel mann, som ble tatt ut av leiligheten hvor det brant, ble kjørt til legevakten, og ble sjekket opp for røykskader.

Siste nytt i Nyheter

Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

ANNONSE
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

 
Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
ANNONSE