Evakuering på Stovner etter dobrann

Tretti mennekser ble evakuert i Stovner Senter 14 b på lørdag etter branntilløp på et toalett.

Pinsehelgen ble ikke helt som planlagt for beboerne ved Stovner Senter på lørdag. Rundt klokken 23.00 fikk Brannvesenet melding om røykutvikling i fjerde etasje i Stovner Senter 14 b. Tjue minuter senere var branntilløpet under kontroll, men i mellomtiden ble 30 mennesker evakuert.

Heldigvis gikk det bra for beboerne, men en 84 år gammel mann, som ble tatt ut av leiligheten hvor det brant, ble kjørt til legevakten, og ble sjekket opp for røykskader.

Siste nytt i Nyheter

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

 
- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.