Evakuering på Stovner etter dobrann

Tretti mennekser ble evakuert i Stovner Senter 14 b på lørdag etter branntilløp på et toalett.

Pinsehelgen ble ikke helt som planlagt for beboerne ved Stovner Senter på lørdag. Rundt klokken 23.00 fikk Brannvesenet melding om røykutvikling i fjerde etasje i Stovner Senter 14 b. Tjue minuter senere var branntilløpet under kontroll, men i mellomtiden ble 30 mennesker evakuert.

Heldigvis gikk det bra for beboerne, men en 84 år gammel mann, som ble tatt ut av leiligheten hvor det brant, ble kjørt til legevakten, og ble sjekket opp for røykskader.

Siste nytt i Nyheter

Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

 
Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

Groruddalen: «Lengre fram i tid og på lang sikt»

Byrådet inviterte til folkemøte på Årvoll gård om hva revisjonen av kommuneplanens samfunnsdel betyr for Groruddalen. Ifølge byråd Hanna Marcussen er det mange planer i lufta for blant annet Rommen og Grorud - men de ser ikke ut til å bli realisert med det første.