Få med deg norsk hiphops nye ansikt

Få med deg norsk hiphops nye ansikt

 

Norsk hiphop lever i beste velgående. Det skal Jesse Jones fra Haugenstua bevise på scenen under By:larm.

Tekst:

Publisert:

Jesse ble tidlig tatt under vingen til den svenske raplegenden Ken Ring og norsk hiphops gudfar Tommy Tee. Samarbeidet resulterte i en rekke mixedtapes og gjesteopptredener.

Hans første offisielle singel «Drabant» skapte store forventninger, men det var ikke før i høst, etter dokumentaren «Gategutt», slippet av singelen med samme navn og opptreden på Lydverket han virkelig kom i rampelyset som norsk hiphops neste store.

Plata «12 blokker, 1 vei inn» er spilt inn av Tommy Tee i Tee Studios, og slippes denne våren. Den karakteriseres av dem som har vært fluer i studio den siste tida som «Det mest ektefølte en norsk musiker har gjort siden Espen Beranek Holm ba Norge 'Dra til hælvete'».

 

Spilletider på By:larm

Jesse gjør to konserter under By:larm:

Torsdag 17. februar klokka 00.00: Ingensteds

Lørdag 19. februar klokka 21.00: Nokia-teltet, scene 2

Siste nytt i Nyheter

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

 
- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.