ANNONSE

Fabian Flaggstang

Fabian Flaggstang

 

Ordfører Fabian Stang skal foreta den offisielle åpningen av Ellingsruddagen i år. Han får også gleden av å heise et flunkende nytt flagg på en helt ny flaggstang i anledning dagen.

Tekst:

Publisert:

- Vi gir kirken helt nytt flagg og ny flaggstang. Da det ble klart at Fabian Stang skulle åpne dagen spurte vi om han kunne tenke seg å innvie flaggstanga også. Han sa ja, og det synes vi er stort, sier leder for Ellingsrud Vel, Mia Larsen.

Generasjonskorpset og hardingfelespiller Hilde Kirkebøen kommer for å gjøre flaggheisingen ekstra høytidelig, en halv time før selve Ellingsruddagen begynner.

Den forrige flaggstanga var veldig lav, så nå blir det en som synes. Vi synes det er flott å kunne gi stanga i gave, og det er jo ekstra morsomt at det er Fabian Stang som skal innvie den, sier Larsen.

Siste nytt i Nyheter

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

ANNONSE
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

 
ANNONSE