Fant cannabisplantasje på Stovner

Fant cannabisplantasje på Stovner

 

Torsdag kveld gikk politiet til aksjon mot en adresse på Stovner. VG opplyser om at politiet fant 120 planter i leiligheten.

Tekst:

Publisert:

@font-face {

font-family: "Times New Roman";

}p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"; }table.MsoNormalTable { font-size: 10pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }

De melder også at en 34-åring med norsk statsborgerskap er pågrepet. Stovner politistasjon ønsker ikke å kommentere opplysningene til VG, men sier følgende:

- Det er snakk om en mellomstor plantasje, og den er trolig ikke ment for eget bruk. Vi ser veldig alvorlig på denne saken.

I tillegg til er brannfaren veldig stor i slike plantasjer.

 - Det er et elektrisk anlegg og det øker brannfaren, i tillegg til faren for vannlekkasje når plantene vannes, sier politiet.

Av hensyn til etterforskningen ønsker ikke politiet å uttale seg rundt hva som skjer videre i saken, eller om det er flere involverte.

 

Siste nytt i Nyheter

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

 
- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.