Fant cannabisplantasje på Stovner

Fant cannabisplantasje på Stovner

 

Torsdag kveld gikk politiet til aksjon mot en adresse på Stovner. VG opplyser om at politiet fant 120 planter i leiligheten.

Tekst:

Publisert:

@font-face {

font-family: "Times New Roman";

}p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"; }table.MsoNormalTable { font-size: 10pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }

De melder også at en 34-åring med norsk statsborgerskap er pågrepet. Stovner politistasjon ønsker ikke å kommentere opplysningene til VG, men sier følgende:

- Det er snakk om en mellomstor plantasje, og den er trolig ikke ment for eget bruk. Vi ser veldig alvorlig på denne saken.

I tillegg til er brannfaren veldig stor i slike plantasjer.

 - Det er et elektrisk anlegg og det øker brannfaren, i tillegg til faren for vannlekkasje når plantene vannes, sier politiet.

Av hensyn til etterforskningen ønsker ikke politiet å uttale seg rundt hva som skjer videre i saken, eller om det er flere involverte.

 

Siste nytt i Nyheter

- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

 
Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.