Fant død måke på Kalbakken

Fant død måke på Kalbakken

 

Knut Tore Nilsen fikk sjokk da han snublet over en livløs fugl like ved Kalbakken t-banestasjon.

- Jeg fant den døde måka like ved matrester som er slengt utover området her. Dette er helt forferdelig, og jeg er sikker på at maten er forgiftet, sier Ammerud-beboeren.

Knut Tore Nilsen går ofte på tur, og har tidligere reagert på matrestene som er kastet langs turstien ved Grorud t-banestasjon. Maten førte til at flere rotter begynte å vanke i området, og Nilsen opplevde selv en skummel situasjon hvor hans egen hund ble bitt av ei rotte.

- I Norge er det ikke lov å kaste matrester på bakken. Likevel er det noen som kaster dette her, og de etterlater alltid poser. De posene jeg har funnet ved Grorud har vært grønne, sier Knut Tore Nilsen.

Siste nytt i Nyheter

Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

 
Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

Groruddalen: «Lengre fram i tid og på lang sikt»

Byrådet inviterte til folkemøte på Årvoll gård om hva revisjonen av kommuneplanens samfunnsdel betyr for Groruddalen. Ifølge byråd Hanna Marcussen er det mange planer i lufta for blant annet Rommen og Grorud - men de ser ikke ut til å bli realisert med det første.