ANNONSE

Fant død måke på Kalbakken

Fant død måke på Kalbakken

 

Knut Tore Nilsen fikk sjokk da han snublet over en livløs fugl like ved Kalbakken t-banestasjon.

- Jeg fant den døde måka like ved matrester som er slengt utover området her. Dette er helt forferdelig, og jeg er sikker på at maten er forgiftet, sier Ammerud-beboeren.

Knut Tore Nilsen går ofte på tur, og har tidligere reagert på matrestene som er kastet langs turstien ved Grorud t-banestasjon. Maten førte til at flere rotter begynte å vanke i området, og Nilsen opplevde selv en skummel situasjon hvor hans egen hund ble bitt av ei rotte.

- I Norge er det ikke lov å kaste matrester på bakken. Likevel er det noen som kaster dette her, og de etterlater alltid poser. De posene jeg har funnet ved Grorud har vært grønne, sier Knut Tore Nilsen.

Siste nytt i Nyheter

- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

ANNONSE
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

 
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
ANNONSE