Fant granat i kirkegården

Fant granat i kirkegården

 

Politiet har sperret av Høybråten kirkegård etter at det har blitt funnet noe som ligner en gammel granat fra krigens dager.  

Tekst:

Publisert:

I forbindelse med gravearbeider i morges ble politiet varslet etter etter funn av en mistenkelig gjenstand.

- Det er funnet noe som ser ut som en granat fra krigens dager.

- Er det en granat?

- Vi har ikke tenkt til å filleriste den. Nå venter vi på assistanse fra Forsvaret som skal undersøke gjenstanden, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Finn Belle.

Nå vurderer forsvaret om granaten skal sprenges eller fraktes vekk.

I august ble det også funnet en mistenkelig gjenstand på Høybråten. Ifølge Belle var ikke dette sprengstoff, men metallavfall.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.