ANNONSE

Fant granat i kirkegården

Fant granat i kirkegården

 

Politiet har sperret av Høybråten kirkegård etter at det har blitt funnet noe som ligner en gammel granat fra krigens dager.  

Tekst:

Publisert:

I forbindelse med gravearbeider i morges ble politiet varslet etter etter funn av en mistenkelig gjenstand.

- Det er funnet noe som ser ut som en granat fra krigens dager.

- Er det en granat?

- Vi har ikke tenkt til å filleriste den. Nå venter vi på assistanse fra Forsvaret som skal undersøke gjenstanden, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Finn Belle.

Nå vurderer forsvaret om granaten skal sprenges eller fraktes vekk.

I august ble det også funnet en mistenkelig gjenstand på Høybråten. Ifølge Belle var ikke dette sprengstoff, men metallavfall.

Siste nytt i Nyheter

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

ANNONSE
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

 
ANNONSE