Fant to cannabisplantasjer

Fant to cannabisplantasjer

 

Fredag lille nyttårsaften beslagla politiet to cannabisplantasjer i leiligheter på Linderud og Stovner.

Tekst:

Publisert:

-  Politiet var egentlig ute på et annet oppdrag da de kom over en sterk og mistenkelig hasjlukt på Linderud, forteller jourhavende etterforsker på Stovner politistasjon.

Ved hjelp av nesa tok politiet seg fram til en leilighet der det skjulte seg en cannabisplantasje.

- I etterforskningen av den første saken ble vi ledet til en ny plantasje litt lenger opp i Groruddalen, forteller han.

På Ammerud avduket politiet nok en plantasje og tre personer i alderen 20-30 år er alle siktet for forholdet. Til sammen ble 200 planter funnet. Om beslagene er tilknyttet et større nettverk, er foreløpig uvisst.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

 
Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.