Fargerik feiring av kulturpris

Fargerik feiring av kulturpris

 

Aleksandra Serandi (6) og Sander Klinge Corneliussen (6) i første klasse pa Linderud skole sendte ballonger til værs for a markere at skolen er best i landet pa kultur.

 

Linderud skole er best i landet pa kultur og er tildelt Gullsekken for 2012. For a markere dette, samlet hele skolen seg i skolegarden for a fa med seg livlig Bollywooddans, egenprodusert sang fra to av elevene, due- og ballongslipp, samt bollespising.

- Det er skikkelig gøy med ballonger. Og duer, forteller Sander.

- Det er sa fint a se ballongene nar de flyr mot himmelen. Jeg synes alle ballongene har sa fine farger, legger Aleksandra til.

De synes ogsa det er kjempeflott at skolen deres har fatt en sjekk pa 100.000 kroner.

- Det er mye penger, det, maper Aleksandra.

Glede

Assisterende rektor Tove Væting, rektor Bjørn Ekren, og drama- lærer og konferansier Lars Corneliussen er veldig fornøyde med prisen og ser fram til a

dele gleden med elevene.

- Skolens satsingsomrader er kunst og kultur, og det øker elevenes trivsel og motivasjon, forteller Væting.

- Det er mye a være stolt over. Vi skal feire at vi er best pa kultur, og to av skolens elever, Madeleine og Jenny, opptrer med sin egenkomponerte sang «Chillern», legger Corneliussen til.

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser.

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.