Feirer 25 år med storband

Feirer 25 år med storband

 

Rune Wold har traktert trompeten i Romsås Storband alle årene det har eksistert. Nå inviterer bandet til jubileumskonsert i Sagene festivitetshus med 25 år bak seg.

Tekst:

Publisert:

 

Rune Wold startet Romsås Storband sammen med Harald Kristiansen på en musikktur til Tyskland med Romsås Janitsjar for 25 år tilbake.

- Jeg har vel blitt som en bestefar i bandet, sier Wold og ler.

- Det har kommet inn yngre krefter nå, og takk og pris for det, legger han til.

Romsås storband har i alle år øvd på Tiurleiken skole på Romsås, men de må til Sagene for å finne egnet sted til jubileumskonserten.

- Sagene festivitetshus er et fantastisk konsertlokale, sier Wold, og legger til at bandet savner skikkelige konsertlokaler i Groruddalen.

 

Mange gjesteartister

Romsås Storband spenner vidt i sitt repertoar, og beveger seg musikalsk mellom mange sjangere med bandleder Richard Johnsen, som har arrangert konserten.

- Richard er en guru i vårt miljø, forteller Wold og lover at konserten på Sagene blir helt spesiell - og bandet har øvd i hundre den siste tiden.

- Det blir gjesteartister av toppklasse, forteller trompetisten.

Fra Danmark kommer klarinettist Erik «Krølle» Andersen.

- En mann med lang erfaring, mener Wold.

På Hammond-orgel får de hjelp fra Geir Wentzel, og de får besøk av Harald Halvorsen på trombone. Halvorsen har i følge Wold spilt det meste og med de fleste innen norsk jazz.

- Salen i festivitetshuset tar omlag 300 mennesker, og vi regner med fult hus.

 

Jubileumskonserten holdes i Sagene Festivitetshus i Holsts gate 3, lørdag 30. oktober klokka. Det er billettsalg i døra som åpner klokka 19.30, men billetter kan også reserveres hos Rune Wold på telefon 90857212.

 

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser.

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.