Feirer 25 år med storband

Feirer 25 år med storband

 

Rune Wold har traktert trompeten i Romsås Storband alle årene det har eksistert. Nå inviterer bandet til jubileumskonsert i Sagene festivitetshus med 25 år bak seg.

 

Rune Wold startet Romsås Storband sammen med Harald Kristiansen på en musikktur til Tyskland med Romsås Janitsjar for 25 år tilbake.

- Jeg har vel blitt som en bestefar i bandet, sier Wold og ler.

- Det har kommet inn yngre krefter nå, og takk og pris for det, legger han til.

Romsås storband har i alle år øvd på Tiurleiken skole på Romsås, men de må til Sagene for å finne egnet sted til jubileumskonserten.

- Sagene festivitetshus er et fantastisk konsertlokale, sier Wold, og legger til at bandet savner skikkelige konsertlokaler i Groruddalen.

 

Mange gjesteartister

Romsås Storband spenner vidt i sitt repertoar, og beveger seg musikalsk mellom mange sjangere med bandleder Richard Johnsen, som har arrangert konserten.

- Richard er en guru i vårt miljø, forteller Wold og lover at konserten på Sagene blir helt spesiell - og bandet har øvd i hundre den siste tiden.

- Det blir gjesteartister av toppklasse, forteller trompetisten.

Fra Danmark kommer klarinettist Erik «Krølle» Andersen.

- En mann med lang erfaring, mener Wold.

På Hammond-orgel får de hjelp fra Geir Wentzel, og de får besøk av Harald Halvorsen på trombone. Halvorsen har i følge Wold spilt det meste og med de fleste innen norsk jazz.

- Salen i festivitetshuset tar omlag 300 mennesker, og vi regner med fult hus.

 

Jubileumskonserten holdes i Sagene Festivitetshus i Holsts gate 3, lørdag 30. oktober klokka. Det er billettsalg i døra som åpner klokka 19.30, men billetter kan også reserveres hos Rune Wold på telefon 90857212.

 

Siste nytt i Nyheter

Dalen ga 1,9 millioner

TV-aksjonen 2016:

Dalen ga 1,9 millioner

 • TV-aksjonen

Søndag samlet TV-aksjonen inn 220 millioner kroner til Røde Kors sitt arbeid for sivile ofre. Det er nesten dobbelt så mye som i fjor - også bidraget fra Groruddalen.

Ordføreren kjøpte tre kasser

Lovlig epleslang ble til eplesaft

Ordføreren kjøpte tre kasser

 • DUGG

Eplesaften DUGG ble lansert på selveste FN-dagen med brask og bram. Ordfører Marianne Borgen kjøpte like så godt tre kasser til sitt kontor i rådhuset.

Fornøyde beboere

Fornøyde beboere

 • Gang- og sykkelvei

Brigitte Heitmann og Gerhard Skagestein har fulgt med på arbeidene med den nye sykkelveien siden det startet. De er veldig glade for oppgraderingen.

 
Vil ikke miste lærerstillinger

Vil ikke miste lærerstillinger

Stovner bydelsutvalg synes det er trist at regjeringen legger opp til å fjerne ekstralærerne (fireårsordningen) uten å i det hele tatt ha evaluert prosjektet.

«Doing good in the world» i 100 år

«Doing good in the world» i 100 år

 • FN-dagen

The Rotary Foundation markerte sitt 100-årsjubileum på Linne Hotel på FN-dagen og verdens poliodag.

3,4 kilometer for to hjul

3,4 kilometer for to hjul

 • Gang- og sykkelvei

Bymiljøetaten og byråd Lan Marie Nguyen Berg (MDG) åpnet den 3,4 kilometer lange gang- og sykkelveien fra Trosterudkrysset til Ole Deviks vei. Arbeidet har pågått i to år - og byråden håper dette vil få flere ut på to hjul i Groruddalen.

 
For få praksisplasser

For få praksisplasser

- Høyre er bekymret

 • Ap

Yassine Arakia (H) og Saida Begum (H) er bekymret for tilgang til praksisplasser for elever med yrkesfaglig fordypning og mener skolebyrådens varslede yrkesfagsmelding vil komme for sent.

Google Maps

Togulykke på Bryn:

Én person omkom

 • politi

Politiet fikk tirsdag formiddag melding om at en mann ble påkjørt av toget i nærheten av Bryn stasjon. Han er nå bekreftet omkommet.

- Flerkultur er <BR>ikke noe nytt

«Kamzy» til Kuben på internasjonal dag:

- Flerkultur er
ikke noe nytt

 • Internasjonal dag

Varaordfører Khamshajiny «Kamzy» Gunaratnam (Ap) gikk rett til kilden da hun skulle snakke om internasjonal dag på Kuben yrkesarena i forrige uke.

 
Mener «de røde» <BR>skyter i blinde

Mener «de røde»
skyter i blinde

 • politikk

Flertallet i Grorud BU jobber mot å skape flere kommunale arbeidsplasser i bydelen. Det vil på sikt skvise ut private aktører. Frp mener det hele er tuftet på grunnløs kritikk av private.

Enormt pengebruk <BR>på sykefravær

Enormt pengebruk
på sykefravær

 • GRORUD BU

I 2015 brukte Bydel Grorud 17,3 millioner kroner på vikarbruk i barnehager for å dekke opp sykefraværet. Flertallet i BU mener løsningen er nye heltidsansatte kun til vikarbruk.

Vil rette opp inntrykket

Fagkveld om barnevernet hos politiet:

Vil rette opp inntrykket

 • politi

Politiet på Stovner inviterte til fagkvelder for å framsnakke barnevernet i hele Groruddalen. Målet er å bryte ned fordommene.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!