Feirer 25 år som lokallag

Feirer 25 år som lokallag

 

Tonsen Y`s Men`s Club markerer sitt 25-årsjubileum 28. mars.

- Vi gleder oss til stor markering av at laget vårt er 25 år, sier president i Tonsen Y`s Men`s Club, Hans Otto Pramm.

Klubben er et lokalt lag av den verdensomspennende organisasjonen, og de driver i hovedsak med frivillig, kristent arbeid. Det er til sammen fem Y`s Men`s klubber i Oslo.

- I tillegg til frivillig arbeid, som dugnader, loppemarkeder, opp-pussing og lignende, arrangerer vi foredrag, tema-kvelder og andakter for å nevne noen av våre aktiviteter, sier Pramm.

Y`s Men Tonsen støtter også kampen mot Aids og kampen mot malaria.

Videre forteller  presidenten at klubben ble startet i Amerika for omkring 80 år siden, og at Norges første Y`s Men`s Club er 50 år.

- Selv har vi holdt det gående i 25 år, og det vil vi feire med en helaften med middag, taler, mimring fra gamledager og forskjellige underholdningsinnslag. Vi gleder oss spesielt til at kantor i menigheten Yngve S. Breievne skal komme og spille for oss på festkvelden, sier han.

Klubbmøtene er for øvrig åpne for alle som er interessert i arbeidet Y`s Men`s Club gjør.

- Vi ønsker oss flere medlemmer. Både kvinner og menn er hjertelig velkomne hos oss. Vi åpnet klubben for kvinner for noen år siden, og til nå har vi tre damer med oss.

- Vi henvender oss primært til de rundt 50 år, men vi har også medlemmer som er i 30-årsalderen og på motsatt side helt opp i 80-årsalderen, sier presidenten.

- Ellers er det verdt å nevne at vi i klubben gleder oss til hver eneste samling. Det er hyggelig og sosialt å være med i klubben, sier han, mens de andre styremedlemmene nikker enige.

 

Siste nytt i Nyheter

For få praksisplasser

For få praksisplasser

- Høyre er bekymret

 • Ap

Yassine Arakia (H) og Saida Begum (H) er bekymret for tilgang til praksisplasser for elever med yrkesfaglig fordypning og mener skolebyrådens varslede yrkesfagsmelding vil komme for sent.

Google Maps

Togulykke på Bryn:

Én person omkom

 • politi

Politiet fikk tirsdag formiddag melding om at en mann ble påkjørt av toget i nærheten av Bryn stasjon. Han er nå bekreftet omkommet.

- Flerkultur er <BR>ikke noe nytt

«Kamzy» til Kuben på internasjonal dag:

- Flerkultur er
ikke noe nytt

 • Internasjonal dag

Varaordfører Khamshajiny «Kamzy» Gunaratnam (Ap) gikk rett til kilden da hun skulle snakke om internasjonal dag på Kuben yrkesarena i forrige uke.

 
Mener «de røde» <BR>skyter i blinde

Mener «de røde»
skyter i blinde

 • politikk

Flertallet i Grorud BU jobber mot å skape flere kommunale arbeidsplasser i bydelen. Det vil på sikt skvise ut private aktører. Frp mener det hele er tuftet på grunnløs kritikk av private.

Enormt pengebruk <BR>på sykefravær

Enormt pengebruk
på sykefravær

 • GRORUD BU

I 2015 brukte Bydel Grorud 17,3 millioner kroner på vikarbruk i barnehager for å dekke opp sykefraværet. Flertallet i BU mener løsningen er nye heltidsansatte kun til vikarbruk.

Vil rette opp inntrykket

Fagkveld om barnevernet hos politiet:

Vil rette opp inntrykket

 • politi

Politiet på Stovner inviterte til fagkvelder for å framsnakke barnevernet i hele Groruddalen. Målet er å bryte ned fordommene.

 
Rekordoppmøte til <BR>«Torbjørns time»

Kunnskapsministeren på Haugenstua skole:

Rekordoppmøte til
«Torbjørns time»

 • foreldremøte

Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) ble overrasket over hvor mange interesserte som møtte opp i hans foreldremøte på Haugenstua skole. Innspillene tar han med seg videre.

Vil gi gulrot til arbeidsgivere

Vil gi gulrot til arbeidsgivere

 • politikk

En NAV-rapport konkluderer med at innvandrere blir diskriminert i arbeidslivet. Afshan Rafiq (H) mener ledere som rekrutterer bredt bør belønnes med en bonusordning.

«Vi må snakke <BR>litt om Oslopakka»

Byrådet – etter ett år:

«Vi må snakke
litt om Oslopakka»

 • byrådet

Raymond Johansen kaller fortsatt Oslopakke 3 for en revolusjonerende gavepakke til Oslo - selv om Groruddalens prosjekter er skjøvet fram i tid. Han understreker spesielt at E6-lokkets kamp ikke er over.

 
Påvist asbest

Påvist asbest

Bydel Stovner har gitt pålegg til tomteeier om å sikre de forfalne byggene i Karihaugveien 22. Noen har tatt seg inn i byggene som man nå med sikkerhet ved inneholder asbest.

Ønsker innspill til innhold

Ny Groruddals-satsing skal planlegges

Ønsker innspill til innhold

 • Groruddals-satsingen

En ny Groruddals-satsing er på trappene og skal fylles med innhold. Alna-politiker Grete Horntvedt (H) og stortingsrepresentant Mudassar Kapur (H) oppfordrer groruddøler og lokalpolitikere til å komme med innspill.

Status fra Statens vegvesen

Status fra Statens vegvesen

 • statens vegvesen

Statens vegvesen sitter med flere av veiprosjektene i Groruddalen. I revidert Oslopakke 3 er ikke Fossum- eller Bredtvetdiagonalen nevnt. Men arbeidet fortsetter som før - og valg av trasé kan komme i 2017.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!