Feirer 25 år som lokallag

Feirer 25 år som lokallag

 

Tonsen Y`s Men`s Club markerer sitt 25-årsjubileum 28. mars.

Skrevet av:

- Vi gleder oss til stor markering av at laget vårt er 25 år, sier president i Tonsen Y`s Men`s Club, Hans Otto Pramm.

Klubben er et lokalt lag av den verdensomspennende organisasjonen, og de driver i hovedsak med frivillig, kristent arbeid. Det er til sammen fem Y`s Men`s klubber i Oslo.

- I tillegg til frivillig arbeid, som dugnader, loppemarkeder, opp-pussing og lignende, arrangerer vi foredrag, tema-kvelder og andakter for å nevne noen av våre aktiviteter, sier Pramm.

Y`s Men Tonsen støtter også kampen mot Aids og kampen mot malaria.

Videre forteller  presidenten at klubben ble startet i Amerika for omkring 80 år siden, og at Norges første Y`s Men`s Club er 50 år.

- Selv har vi holdt det gående i 25 år, og det vil vi feire med en helaften med middag, taler, mimring fra gamledager og forskjellige underholdningsinnslag. Vi gleder oss spesielt til at kantor i menigheten Yngve S. Breievne skal komme og spille for oss på festkvelden, sier han.

Klubbmøtene er for øvrig åpne for alle som er interessert i arbeidet Y`s Men`s Club gjør.

- Vi ønsker oss flere medlemmer. Både kvinner og menn er hjertelig velkomne hos oss. Vi åpnet klubben for kvinner for noen år siden, og til nå har vi tre damer med oss.

- Vi henvender oss primært til de rundt 50 år, men vi har også medlemmer som er i 30-årsalderen og på motsatt side helt opp i 80-årsalderen, sier presidenten.

- Ellers er det verdt å nevne at vi i klubben gleder oss til hver eneste samling. Det er hyggelig og sosialt å være med i klubben, sier han, mens de andre styremedlemmene nikker enige.

 

Siste nytt i Nyheter

Molly (6) lærte opp kronprinsen

Molly (6) lærte opp kronprinsen

 • Teglverket skole

Kronprins Haakon tok turen til Teglverket skole for å lære hvordan de jobber med læringsteknologi i skolehverdagen. På Teglverket har alle elever en ipad – og Molly fikk lære bort til selveste kronprinsen.

– Skaper usikkerhet <BR>og svekker tilliten

Reagerer på barnehage-stopp

– Skaper usikkerhet
og svekker tilliten

 • Espira

Private Barnehagers Landsforbund (PBL) mener saken om at byrådet stopper en Espira fra å bygge en privat barnehage på Økern skaper stor usikkerhet og svekker tillitsforholdet til kommunen.

Vil at bydelen setter<BR> inn kulestøtet

Vil at bydelen setter
inn kulestøtet

 • Bydel Alna

Bydelsutvalgsleder Knut Røli (Ap) og leder av oppvekst- og kulturkomiteen Ivar Morken (Ap) ber folk som ønsker å søke om frivillighetsmidler komme på informasjonsmøte i neste uke. De håper på stor oppslutning fra hele bydelen.

 
Ber Groruddalen<BR> mobilisere til kamp

Ber Groruddalen
mobilisere til kamp

 • Eierseksjonsloven

Jan Bøhler (Ap) skal lede arbeidet med eierseksjonsloven på Stortinget og ber folk samle seg for å kjempe mot bolighaiene. Han mener regjeringen skuffer med sine argumenter og går mot sine egne i bystyret.

Foreslår å senke <BR>farten på Stovner

Foreslår å senke
farten på Stovner

 • stovner

Forslag fra Bymiljøetaten om tiltak til nye fartssoner i Bydel Stovner er nå sendt ut på høring. Farten skal senkes og flere fartshumper foreslås etablert. I tillegg kan det komme fortau på bussholdeplasser på Høybråten.

– Deler prisen med<BR> alle på sykehjemmet

– Deler prisen med
alle på sykehjemmet

 • Hverdagshelten 2016

Sykehjemsprest Ellen Kolb-Schiager er kåret til «Groruddalens hverdagshelt 2016». Hun deler prisen med frivillige og ansatte på sykehjemmet.

 
En logo for fremtiden

En logo for fremtiden

 • Bjerke vgs

Lars-André Barth fra medielinja på Bjerke videregående skole vant logokonkurransen til idrettsprosjektet «Den rosa sko» – et Bjerke-prosjekt for å rekruttere flere jenter til idrett i Groruddalen.

Innførte dieselforbud for <BR>ikke å bryte loven

Bør forsere tiltak for å unngå forbud i fremtiden:

Innførte dieselforbud for
ikke å bryte loven

 • Dieselforbud

Overingeniør på luftkvalitet Susanne Lützenkirchen i Bymiljøetaten forteller at det er første gang Oslo har innført dieselforbud på grunn av dårlig luftkvalitet. Hun mener forsering av Euro VI-standard for lastebiler vil forhindre forbud i fremtiden.

SV-Valen til Furuset

SV-Valen til Furuset

 • Alna SV

I kveld kommer SVs nestleder Snorre Valen til Deichmanske bibliotek på Furuset for å snakke om fordelingspolitikk.

 
Hjelper elever «over kneika»

Hjelper elever «over kneika»

 • Skolepolitikk

Rommen skole fikk fem nye utviklingslærere dette skoleåret. Skolebyråd Tone Tellevik Dahl (Ap) er glad for at elever som må tette noen hull kan få hjelpen de trenger.

Skaper brobyggere

Skaper brobyggere

FlexID er et nytt prosjekt i Bydel Grorud, der flerkulturell ungdom hjelpes til å finne sin identitet i møte med skole, familie og jobb, og tilslutt står igjen som «brobyggere» mellom kulturene.

Utvider med sushi og bakeri

Grorud tar sats i 2017

Utvider med sushi og bakeri

 • Grorud senter

Grorud senter skal pusses opp innvendig fram til påske. Da skal de friste med sushi, bakeri og kjøkkenbutikk. Ellers i Groruddalen har sentrene stort sett opplevd økning i omsetning i 2016.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!