Feirer 25 år som lokallag

Feirer 25 år som lokallag

 

Tonsen Y`s Men`s Club markerer sitt 25-årsjubileum 28. mars.

Skrevet av:

- Vi gleder oss til stor markering av at laget vårt er 25 år, sier president i Tonsen Y`s Men`s Club, Hans Otto Pramm.

Klubben er et lokalt lag av den verdensomspennende organisasjonen, og de driver i hovedsak med frivillig, kristent arbeid. Det er til sammen fem Y`s Men`s klubber i Oslo.

- I tillegg til frivillig arbeid, som dugnader, loppemarkeder, opp-pussing og lignende, arrangerer vi foredrag, tema-kvelder og andakter for å nevne noen av våre aktiviteter, sier Pramm.

Y`s Men Tonsen støtter også kampen mot Aids og kampen mot malaria.

Videre forteller  presidenten at klubben ble startet i Amerika for omkring 80 år siden, og at Norges første Y`s Men`s Club er 50 år.

- Selv har vi holdt det gående i 25 år, og det vil vi feire med en helaften med middag, taler, mimring fra gamledager og forskjellige underholdningsinnslag. Vi gleder oss spesielt til at kantor i menigheten Yngve S. Breievne skal komme og spille for oss på festkvelden, sier han.

Klubbmøtene er for øvrig åpne for alle som er interessert i arbeidet Y`s Men`s Club gjør.

- Vi ønsker oss flere medlemmer. Både kvinner og menn er hjertelig velkomne hos oss. Vi åpnet klubben for kvinner for noen år siden, og til nå har vi tre damer med oss.

- Vi henvender oss primært til de rundt 50 år, men vi har også medlemmer som er i 30-årsalderen og på motsatt side helt opp i 80-årsalderen, sier presidenten.

- Ellers er det verdt å nevne at vi i klubben gleder oss til hver eneste samling. Det er hyggelig og sosialt å være med i klubben, sier han, mens de andre styremedlemmene nikker enige.

 

Siste nytt i Nyheter

Groruddalens rolle<BR> i byutviklingen

Stor konferanse om Groruddals-satsing og boligbygging:

Groruddalens rolle
i byutviklingen

  • Boligbygging

På torsdag og fredag samles politikere og fagfolk til to konferanser om utviklingen i Groruddalen med vekt på Groruddals-satsingen og boligbygging. Målet er å markere dalens innflytelse fra 2007 og inn i fremtiden.

Glemmer ikke <BR>Alna ridesenter

Budsjettforhandling 2017:

Glemmer ikke
Alna ridesenter

  • Alna ridesenter

Frp velger å sette av én million kroner i sitt alternative budsjett til å nedbetale deler av Alna ridesenters lån og håper på bred politisk støtte. Budsjettet skal vedtas i dag.

Folkehelsebydelen

Folkehelsebydelen

  • politikk

Ved månedsskiftet la bydelsdirektør Øystein Eriksen Søreide frem budsjettforslaget for Bydel Grorud i 2017. Solid økonomisk styring de siste årene medfører ingen store overraskelser i budsjettet, der videreføring av satsingen på folkehelse er den store fellesnevneren.

 
Trenger din stemme

Skal sette ut ti benker:

Trenger din stemme

  • områdeløft

Programleder Ingvild Risnes for områdeløft Trosterud-Haugerud vil ha forslag til hvor ti benker i området kan plasseres. Områdeløftet har fått 400.000 kroner til strakstiltak.

Vil prøveselge på Furuset

Vil prøveselge på Furuset

  • Furuset

Boligvekstutvalget lanserte sin sluttrapport «Økt boligvekst i Oslo» med 59 ulike tiltak som skal øke takten i boligbyggingen. Et av dem er prøvesalg av tomter på Furuset.

Skapte bånd til Paris

Skapte bånd til Paris

  • Grorudungdom

Siden 2009 har ungdom i Bydel Grorud jobbet med dialogarbeid. Nå har de innledet et samarbeid med Nansens fredssenter og den norske ambassaden i Paris.

 
- Vi kan ikke <BR>miste Bydelsrusken

- Vi kan ikke
miste Bydelsrusken

  • Bydelsrusken

Næringsbyråd Geir Lippestad (Ap) vil styrke tilbud som Bydelsrusken fremover. Sammen med finansbyråd Robert Steen (Ap) og Rusken-general Jan Hauger tok han turen til Alna for å få inspirasjon.

Undervarme skal <BR>minske forskjeller

Ny kunstgressbane på Kalbakken:

Undervarme skal
minske forskjeller

  • Kunstgress

Byrådet og Obos vil utjevne en skjev fordeling av kunstgressbaner med undervarme i Oslo. Derfor foreslås det å bygge ny bane på Kalbakken - som klubbene kan dele på.

- Prosessen har stoppet opp

- Prosessen har stoppet opp

Statens vegvesen regulerer ny gang- og sykkelbro mellom Ulven-Teisen. Nå stikker ulike offentlige etater kjepper i hjulene for hverandre, noe FAU-leder Attia Mirza Mehmood og Tore Syvert Haga (SV) reagerer på.

 
Kan toppe stortingslista

SV-topp flytter til Veitvet:

Kan toppe stortingslista

  • SV

I morgen blir det kampvotering om plass på SVs stortingsliste 2017 - og flere groruddøler har en sjanse. Toppkandidat Kari Elisabeth Kaski har nettopp kjøpt hus på Veitvet.

Vil legge ned <BR>Kulturhuset Påbanen

Vil legge ned
Kulturhuset Påbanen

  • bydel bjerke

Bydelsdirektør Kari-Anne Mathisen har behandlet sitt siste budsjett for Bydel Bjerke. Bydelen står overfor store kutt - og et av forslagene er å legge ned tilbudet til Kulturhuset Påbanen.

Åpnet Jesperudjordet

Åpnet Jesperudjordet

– en møteplass for alle

På torsdag åpnet Jesperudjordet som skal være for alle. Beboerne har vært med på å bestemme hvordan det skal se ut og nå er det dem som skal bruke det.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!