Feirer 25 år som lokallag

Feirer 25 år som lokallag

 

Tonsen Y`s Men`s Club markerer sitt 25-årsjubileum 28. mars.

Tekst:

Publisert:

- Vi gleder oss til stor markering av at laget vårt er 25 år, sier president i Tonsen Y`s Men`s Club, Hans Otto Pramm.

Klubben er et lokalt lag av den verdensomspennende organisasjonen, og de driver i hovedsak med frivillig, kristent arbeid. Det er til sammen fem Y`s Men`s klubber i Oslo.

- I tillegg til frivillig arbeid, som dugnader, loppemarkeder, opp-pussing og lignende, arrangerer vi foredrag, tema-kvelder og andakter for å nevne noen av våre aktiviteter, sier Pramm.

Y`s Men Tonsen støtter også kampen mot Aids og kampen mot malaria.

Videre forteller  presidenten at klubben ble startet i Amerika for omkring 80 år siden, og at Norges første Y`s Men`s Club er 50 år.

- Selv har vi holdt det gående i 25 år, og det vil vi feire med en helaften med middag, taler, mimring fra gamledager og forskjellige underholdningsinnslag. Vi gleder oss spesielt til at kantor i menigheten Yngve S. Breievne skal komme og spille for oss på festkvelden, sier han.

Klubbmøtene er for øvrig åpne for alle som er interessert i arbeidet Y`s Men`s Club gjør.

- Vi ønsker oss flere medlemmer. Både kvinner og menn er hjertelig velkomne hos oss. Vi åpnet klubben for kvinner for noen år siden, og til nå har vi tre damer med oss.

- Vi henvender oss primært til de rundt 50 år, men vi har også medlemmer som er i 30-årsalderen og på motsatt side helt opp i 80-årsalderen, sier presidenten.

- Ellers er det verdt å nevne at vi i klubben gleder oss til hver eneste samling. Det er hyggelig og sosialt å være med i klubben, sier han, mens de andre styremedlemmene nikker enige.

 

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser.

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.