Feirer 25 år som lokallag

Feirer 25 år som lokallag

 

Tonsen Y`s Men`s Club markerer sitt 25-årsjubileum 28. mars.

Skrevet av:

- Vi gleder oss til stor markering av at laget vårt er 25 år, sier president i Tonsen Y`s Men`s Club, Hans Otto Pramm.

Klubben er et lokalt lag av den verdensomspennende organisasjonen, og de driver i hovedsak med frivillig, kristent arbeid. Det er til sammen fem Y`s Men`s klubber i Oslo.

- I tillegg til frivillig arbeid, som dugnader, loppemarkeder, opp-pussing og lignende, arrangerer vi foredrag, tema-kvelder og andakter for å nevne noen av våre aktiviteter, sier Pramm.

Y`s Men Tonsen støtter også kampen mot Aids og kampen mot malaria.

Videre forteller  presidenten at klubben ble startet i Amerika for omkring 80 år siden, og at Norges første Y`s Men`s Club er 50 år.

- Selv har vi holdt det gående i 25 år, og det vil vi feire med en helaften med middag, taler, mimring fra gamledager og forskjellige underholdningsinnslag. Vi gleder oss spesielt til at kantor i menigheten Yngve S. Breievne skal komme og spille for oss på festkvelden, sier han.

Klubbmøtene er for øvrig åpne for alle som er interessert i arbeidet Y`s Men`s Club gjør.

- Vi ønsker oss flere medlemmer. Både kvinner og menn er hjertelig velkomne hos oss. Vi åpnet klubben for kvinner for noen år siden, og til nå har vi tre damer med oss.

- Vi henvender oss primært til de rundt 50 år, men vi har også medlemmer som er i 30-årsalderen og på motsatt side helt opp i 80-årsalderen, sier presidenten.

- Ellers er det verdt å nevne at vi i klubben gleder oss til hver eneste samling. Det er hyggelig og sosialt å være med i klubben, sier han, mens de andre styremedlemmene nikker enige.

 

Siste nytt i Nyheter

Vil ha 76-bussen tilbake

Vil ha 76-bussen tilbake

Etter at bussen sluttet å kjøre innom Prost Hallings vei og Regnbueveien ved Bryn skole, har beboerne på Teisen og Fjellhus prøvd å få til en dialog med Ruter. Først nå får de svar.

Annonse: Grorud Senter
Den nye møteplassen

Grorud Senter

Den nye møteplassen

 • Grorud senter

Om ikke lenge er Grorud Senter ferdig oppusset, med nye butikker, nye fasader og ikke minst et nytt bakeri og en sushirestaurant.

Ruter gjør om rutene

Ruter endrer rutene

 • ruter

Fra og med søndag 2. april kjører t-banen med tidligere avganger om morgenen og flere bussruter i Groruddalen får flere avganger, noe som gleder byrådsleder Raymond Johansen. Linje 22 mot Ellingsrudåsen blir derimot historie.

 
Kontraktene er signert

«Nye» Tveten gård

Kontraktene signert

 • historie

I lang tid har Tveten gård vært under oppussing i regi av Kulturetaten. Nå er nye kontrakter signert med frivilligheten og bydelen om aktivitet på gården fremover.

– Det er dette som <BR>skaper lokalsamfunn

Kronprinsparet på turné i Bjerke bydel:

– Det er dette som
skaper lokalsamfunn

 • Kronprinsparet

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit besøkte Bjerke bydel og fikk være med på flere av aktivitetene. Blant annet lærte kronprinsessen å sjonglere av Nysirkus på Veitvet og fikk møte over tusen aktive barn og unge på Isdammen.

Er det sommer, <BR>vår eller påske?

Er det sommer,
vår eller påske?

 • Sommer

Det er ikke lenge siden det snødde, men i helgen kom sommeren så å si over natta. Turen gikk til Steinbruvann for en liten stemningsrapport.

 
Byutviklings-status i Groruddalen

Årsmøte Groruddalen Miljøforum

Byutviklings-status
i Groruddalen

 • miljø

Tirsdag 28. mars skal Groruddalen Miljøforum ha sitt årsmøte. Det blir utdeling av hederspris, samt et blikk på byutviklingen i Groruddalen fremover.

Maks sikkerhet

Brukere av trygghetsalarm får røykvarsler:

Maks sikkerhet

 • Bydel Stovner

Bydelsutvalget i Bydel Stovner har bestemt at alle som får innvilget trygghetsalarm får installasjon av røykvarsel på kjøpet. Dette viser bydelens digitale satsing.

Tar standpunkt mot hatkriminalitet

Markerte den internasjonale dagen mot rasisme

Tar standpunkt mot hatkriminalitet

 • Rasisme

Byråd Geir Lippestad (Ap) vil ha et tydelig perspektiv i kampen mot rasisme og diskriminering. Ifølge politiet finnes det store mørketall innenfor hatkriminalitet.

 
Sterkt om overgrep

Foredrag på Vestli skole:

Sterkt om overgrep

 • Foredrag

Det var mange følelser og mye lærdom på Vestli skole da FAU hadde invitert Annett Berntsberg Eck. Hun fortalte sin historie og ga flere gode tips.

Tar barnas helse på alvor

Barnas kosthold og
bevegelse på alvor

 • Barn

Barnehagematen.no leverer varm og hjemmelaget mat som er spiseklar til barnehager, skoler og aktivitetsskoler. Nå har de ansatt en lokalkjent person i Groruddalen som skal passe på at alt går som det skal.

– Det ligger mye kraft her

Het debatt om østkantungdom:

– Det ligger mye kraft her

 • Østkantungdom

Ordfører Marianne Borgen (SV) ville møte ungdom på Haugenstua for å snakke om hvordan de føler det rundt debatten om Groruddals-ungdom som har blusset opp i det siste. Hun mener det er viktig å skape et nyansert bilde.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!