ANNONSE

Feiret Ediths 100-årsdag

Feiret Ediths 100-årsdag

 

Edith Laurenze Børresen ble 100 år på onsdag. Med en sterk viljestyrke overlevde hun to hjertestopp for en uke siden. Edith skulle ha telegram fra kongen.

Tekst:

Publisert:

- Det var faktisk samme dag som telegrammet fra Hans Majestet Kong Harald kom til Furuset sykehjem at Edith hadde to hjertestopp. Hun overlevde likevel dette, forteller Ruth Eriksen som er primærhjelpepleier for Edith.

Den 100-år gamle damen er kjent for sin viljestyrke. Hun har, siden hun kom til sykehjemmet for to år siden, sagt at hun ville bli 100 år.

Edith nikker samtykkende. Hun er ikke så snakkesalig, men er stolt over å ha oppnådd målet.

- Det er en stor dag for henne. Det hun ønsket var et telegram fra kongen fordi hun rundet 100 år, og det har hun oppnådd.

Edith er kjent på huset for å være behagelig, og det sies at den dagen hun ankom sykehjemmet for første gang gikk hun opp alle trappetrinnene til post 3. Pleierne fikk sjokk. De forventet ei dame i rullestol, i stedet kom ei dame med bein i nesa.

Akers Avis Groruddalen gratulerer Edith Laurenze Børresen med 100 år.

 

Siste nytt i Nyheter

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

ANNONSE
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 

Mathias Meyer fikk prisen for Årets brobygger og Karen Bruun Rønholdt fikk prisen for Årets rakett av Kuben yrkesarena og videregående skole. Dette har de jobbet hardt for.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

 
ANNONSE