ANNONSE

Feiring med fire generasjoner

Feiring med fire generasjoner

 

Odd Arne Andersen feiret 17. mai på Stovner skole sammen med datter, barnebarn og oldebarn.

Tekst:

Publisert:

På vei til nasjonaldagsarrangementet på Stovner skole møtte Akers Avis Groruddalen Odd Arne Andersen - far, bestefar og oldefar. På skolen ventet både datteren Synøve Hellstrøm, barnebarnet Stine Hellstrøm og oldebarnet Fillip på åtte måneder - bosatt på Høybråten.

Hva betyr 17. mai for dere?

-  Dagen betyr selvfølgelig veldig mye, det er jo selveste nasjonaldagen, sier Odd Arne.

Før vi møtte ham på Stovner hadde han vært i sentrum og sett på det enorme barnetoget der.

- Alle arrangementene gjør dagen til en fin dag, legger han til og Synøve og Stine nikker enig.

Familien er bestandig sammen på nasjonaldagen.

- Vi går i byen og kikker og spiser is, og etterpå skal vi grille og spise nydelig mat. Vi har alltid grillingpå kvelden, sier Synøve.

Lille Fillip, på åtte måneder, sier ikke så mye, men hans første nasjonaldagsfeiring ble i hvert fall en med nydelig vær, og kanskje viktigst av alt - sammen med familien.

 

Siste nytt i Nyheter

Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

ANNONSE
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

 
Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
ANNONSE