Festivalsjefen storfornøyd

Festivalsjefen storfornøyd

 

Rune Madsen kan ikke gjøre annet enn å smile etter årets festival.

Tekst:

Publisert:

 - Jeg synes det gikk kjempebra både organisatorisk og teknisk. Nå begynner organisasjonen å sette seg og plassene i styret er fylt opp med flinke folk som jobber kontinuerlig med festivalen gjennom hele året, noe som gjør at belastningen blir mindre på enkeltpersoner, sier festivalsjefen.

Etter Hellbillies-konserten skrøt det anerkjente bandet av den høye tekniske standarden på GranittRock.

-  Det er utrolig hyggelig å få gode skussmål fra et band fra det øverste sjiktet i Norge. For at de skal trives må arbeidsforholdene ligge til rette. Vi bruker de beste leverandørene, og det kommer vi til å fortsette med, sier Madsen.

Allerede er ledelsen i gang med å jobbe mot GranittRock 2012.

-  Nå jobber vi med å skrive søknader og å påvirke politikere og sponsorer, forteller Madsen.

Han ønsker å takke alle som har bidratt på årets festival.

 - Du skal ikke se bort fra at GranittRock eksisterer om 30 år, men det vil ikke skje uten de mange frivillige og ikke minst sponsorene våre. De fortjener en takk, sier festivalsjefen.

 

Siste nytt i Nyheter

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

 
- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.