Festivalsjefen storfornøyd

Festivalsjefen storfornøyd

 

Rune Madsen kan ikke gjøre annet enn å smile etter årets festival.

Tekst:

Publisert:

 - Jeg synes det gikk kjempebra både organisatorisk og teknisk. Nå begynner organisasjonen å sette seg og plassene i styret er fylt opp med flinke folk som jobber kontinuerlig med festivalen gjennom hele året, noe som gjør at belastningen blir mindre på enkeltpersoner, sier festivalsjefen.

Etter Hellbillies-konserten skrøt det anerkjente bandet av den høye tekniske standarden på GranittRock.

-  Det er utrolig hyggelig å få gode skussmål fra et band fra det øverste sjiktet i Norge. For at de skal trives må arbeidsforholdene ligge til rette. Vi bruker de beste leverandørene, og det kommer vi til å fortsette med, sier Madsen.

Allerede er ledelsen i gang med å jobbe mot GranittRock 2012.

-  Nå jobber vi med å skrive søknader og å påvirke politikere og sponsorer, forteller Madsen.

Han ønsker å takke alle som har bidratt på årets festival.

 - Du skal ikke se bort fra at GranittRock eksisterer om 30 år, men det vil ikke skje uten de mange frivillige og ikke minst sponsorene våre. De fortjener en takk, sier festivalsjefen.

 

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser.

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.