Fikk illebefinnende på Trondheimsveien

Fikk illebefinnende på Trondheimsveien

 

Onsdag ettermiddag fikk føreren av en lastebil et illebefinnende og besvimte bak rattet ved Linderud på Trondheimsveien.

Tekst:

Publisert:

- I omkring 20 km/t krasjet han i autovernet. Ambulanse-personell fikk ikke kontakt med mannen da de kom til stedet, forteller jourhavende etterforsker på Stovner, Robert Berg.

Han forteller at mannen i bilen hadde diabetes og fikk føling.

- Det kunne gått riktig ille, men han kom til seg selv igjen

og det var ikke behov for å kjøre ham til legevakt, opplyser Berg.

 

 

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser.

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.