Fikk inn kun ett tilbud

Fikk inn kun ett tilbud

 

Fristen for å levere inn tilbud for å etablere nytt asylmottak i Oslo er ute. UDI fikk kun inn ett tilbud - som er lokalisert på Furuset. I løpet av de neste ukene tar UDI stilling til tilbudet.

Tekst:

Publisert:

 Som Akers Avis Groruddalen omtalte onsdag ønsker Hero Norge AS å etablere et asylmottak i det røde bygget bak Ikeas varelager på Furuset. Tidligere denne uka gikk fristen ut - og nå opplyses det at dette også er det eneste tilbudet som kom inn.

Kommunen er informert om dette tilbudet både på bydelsnivå og sentralt.

Nå skal UDI vurdere tilbudet på vanlig måte. Det setter de i gang med så fort som mulig, og dette tar vanligvis et par uker. I denne prosessen skal en rekke krav vurderes, blant annet om bygningsmassen er egnet, hvilke tjenester asylmottaket skal innholde, hva mottaket koster og beliggenheten.

Når denne vurderingen er gjort vil UDI ta stilling til om de er positive til å etablere asylmottak på Furuset.

 

 

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser.

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.