Fikk Lions-utmerkelse

Fikk Lions-utmerkelse

 

Redaktør Hjalmar Kielland fikk den høyeste utmerkelse Lions kan gi, Melvin Jones Fellowship Award.

Tekst:

Publisert:

Kielland ble utnevnt til Melvin Jones Fellow som takk for sitt 50 år lange arbeid i Akers Avis Groruddalen. Avisen er Norges største fådagers lokalavis, og har utviklet seg med befolkningen de siste 50 årene.

- Denne avisen må være noe av det aller beste som lages av aviser i dag, sier tidligere president Kjell Markhus i Grorud Lions Club.

Kielland er den fjerde personen noensinne som får utmerkelsen av Grorud Lions, og den første som ikke selv er medlem i klubben.

- Det er storartet at Lions setter pris på redaktøren og det arbeidet han gjør i det fellesskapet han virker, sier Kielland om seg selv.

Han synes det er stort å få Lions-utmerkelsen av en organisasjon avisen har samarbeidet tett med i mange år.

Prisen ble delt ut av Markhus og tidligere distriktsguvernør Hans Reykdal.

 

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.