Fikk Lions-utmerkelse

Fikk Lions-utmerkelse

 

Redaktør Hjalmar Kielland fikk den høyeste utmerkelse Lions kan gi, Melvin Jones Fellowship Award.

Tekst:

Publisert:

Kielland ble utnevnt til Melvin Jones Fellow som takk for sitt 50 år lange arbeid i Akers Avis Groruddalen. Avisen er Norges største fådagers lokalavis, og har utviklet seg med befolkningen de siste 50 årene.

- Denne avisen må være noe av det aller beste som lages av aviser i dag, sier tidligere president Kjell Markhus i Grorud Lions Club.

Kielland er den fjerde personen noensinne som får utmerkelsen av Grorud Lions, og den første som ikke selv er medlem i klubben.

- Det er storartet at Lions setter pris på redaktøren og det arbeidet han gjør i det fellesskapet han virker, sier Kielland om seg selv.

Han synes det er stort å få Lions-utmerkelsen av en organisasjon avisen har samarbeidet tett med i mange år.

Prisen ble delt ut av Markhus og tidligere distriktsguvernør Hans Reykdal.

 

Siste nytt i Nyheter

- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.

 
Google Maps

Politiet melder på Twitter om at en person skal være påkjørt av tog på Haugenstua midt på dagen. Som følge av dette ble all togtrafikken stoppet på stedet.

Rolig påske i Groruddalen

Politiet har ingen merkbare hendelser å melde om i påskeferien i Groruddalen. Og godt er det.

Gutt (15) kan ha <BR>dødd av syntetisk dop

Politiet melder at en gutt på 15 år døde den 8. mars i Oslo og det antas at det skyldes inntak av det ekstreme stoffet karfentanil. Stoffet brukes normalt på større dyr som elefanter og anslås å være 10.000 ganger sterkere enn morfin.