Film fra jubileumsfesten

Film fra jubileumsfesten

 

Akers Avis Groruddalens jubileum har blitt markert gjennom hele 2008. Denne måneden toppet det seg med kjempefest for 160 avisvenner.

Helt siden 1958 har Akers Avis Groruddalen med redaktør Hjalmar Kielland i spissen tatt pulsen på et mangfoldig lokalmiljø i endring. Selve bursdagsfesten ble behørig feiret i restaurantsalen på nye Quality Hotel 33 på Økern.

Her ble det feiret sammen med  sentrale og lokale politikere, bydelsledere, foreningsledere og en rekke mennesker som hele tiden bidrar til å fylle lokalavisen.

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser. Tirsdag ble to ungdommer på 19 og 20 år pågrepet ...

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.