ANNONSE

Fire Groruddøler med til Stavanger

Fire Groruddøler med til Stavanger

 

Ventetiden er over. I dag ruller Tippeligafotballen igjen og fire Groruddøler er med i Vålerengas tropp som møter Viking i morgen, lørdag.

Tekst:

Publisert:

Morten Berre, Dawda Leigh, Freddy dos Santos og Harmeet Singh reiser til Stavanger i håp om å plukke Vålerengas tre første poeng denne sesongen.

Ekspertene er samstemte om at Vålerenga kommer til å ligge i toppen denne sesongen. Trener Martin Andresen tror på gull, men det forutsetter at troppen holder seg skadefri.

Evigunge Morten Berre antas å spille en sentral rolle på laget i år. Dawda Leigh har slitt med skader i halvannet år, men han har hatt en god oppkjøring, og rapportene melder om at Ellingsrud-gutten er i form.

Harmeet Singh startet samtlige kamper for Vålerenga i fjor og sammen med Mohamed Fellah og Kristofer Hæstad er han med på å utgjøre en av ligaens beste midtbaner. 

Freddy dos Santos annonserte nylig at dette blir hans siste sesong.

Kampstart er 16.00 og den blir vist på TV2 Sport.

Siste nytt i Nyheter

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

ANNONSE
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

 
ANNONSE