Fire Groruddøler med til Stavanger

Fire Groruddøler med til Stavanger

 

Ventetiden er over. I dag ruller Tippeligafotballen igjen og fire Groruddøler er med i Vålerengas tropp som møter Viking i morgen, lørdag.

Tekst:

Publisert:

Morten Berre, Dawda Leigh, Freddy dos Santos og Harmeet Singh reiser til Stavanger i håp om å plukke Vålerengas tre første poeng denne sesongen.

Ekspertene er samstemte om at Vålerenga kommer til å ligge i toppen denne sesongen. Trener Martin Andresen tror på gull, men det forutsetter at troppen holder seg skadefri.

Evigunge Morten Berre antas å spille en sentral rolle på laget i år. Dawda Leigh har slitt med skader i halvannet år, men han har hatt en god oppkjøring, og rapportene melder om at Ellingsrud-gutten er i form.

Harmeet Singh startet samtlige kamper for Vålerenga i fjor og sammen med Mohamed Fellah og Kristofer Hæstad er han med på å utgjøre en av ligaens beste midtbaner. 

Freddy dos Santos annonserte nylig at dette blir hans siste sesong.

Kampstart er 16.00 og den blir vist på TV2 Sport.

Siste nytt i Nyheter

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

 
Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

Groruddalen: «Lengre fram i tid og på lang sikt»

Byrådet inviterte til folkemøte på Årvoll gård om hva revisjonen av kommuneplanens samfunnsdel betyr for Groruddalen. Ifølge byråd Hanna Marcussen er det mange planer i lufta for blant annet Rommen og Grorud - men de ser ikke ut til å bli realisert med det første.

IKEA hjelper Asma (25) med fremtiden

Arbeidsminister Anniken Hauglie (H) og ordfører Marianne Borgen fikk møte Asma (25) som har vært åtte måneder i Norge. Hun har akkurat hatt sin første arbeidsdag på IKEA Furuset som en del av det første pilotprosjektet i den nye Groruddals-satsingen.