Fire tatt etter væpnet Høybråten-ran

Fire personer er pågrepet og mistenkt for å ha stått bak et væpnet ran i en leilighet i Høybråtenveien i natt.

Tekst:

Publisert:

Politiet fikk melding om ranet i en leiligheten i Høybråtenveien like før klokka halv ett i natt. De første meldingene gikk ut på at en mann skulle ha blitt bortført i forbindelse med ranet, men dette ble senere avkreftet. Det viste seg at mannen hadde klart å komme seg ut av leiligheten ved egen hjelp, og han hadde søkt tilflukt i en leilighet i nabolaget.

Ranet skjedde inne i leiligheten hvor to menn og en kvinne oppholdt seg. Ranerne skal ha truet med slagvåpen, kniv og skytevåpen.

Ranerne stakk av fra stedet i en mørk Audi, men ble i to-tiden pågrepet i nærheten.

Ifølge politiet var ransutbyttet to mobiltelefoner, 5000-6000 kroner og muligens to bærbare pc-er.

 

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser.

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.