ANNONSE

Fjernet flere ytre sperringer i sentrum

Fjernet flere ytre sperringer i sentrum

 

Politiet har fjernet enkelte sperringer rundt Regjeringskvartalet. Her foregår et omfattende kriminalteknisk arbeid som etter all sannsynlighet vil vare i inntil to uker til, melder politiet.

Tekst:

Publisert:

I morgentimene i dag har politiet fjernet flere av de såkalt ytre sperringene rundt det eksplosjonsrammede området i Oslo sentrum.

Kartet øverst i artikkelen viser de nåværende sperringene ved Regjeringskvartalet.

De røde feltene på kartet er å betrakte som et åsted, og er sperret for all ferdsel. Her foregår et omfattende kriminalteknisk arbeid som etter all sannsynlighet vil vare i inntil to uker til.

Nederste del av Grubbegata er markert med et grønt felt. Dette området er av sikkerhetsmessige årsaker sperret av på grunn av fare for nedfall av bygningsmasse.

 

Siste nytt i Nyheter

Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

ANNONSE
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

 
Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
ANNONSE