Fjernet flere ytre sperringer i sentrum

Fjernet flere ytre sperringer i sentrum

 

Politiet har fjernet enkelte sperringer rundt Regjeringskvartalet. Her foregår et omfattende kriminalteknisk arbeid som etter all sannsynlighet vil vare i inntil to uker til, melder politiet.

Tekst:

Publisert:

I morgentimene i dag har politiet fjernet flere av de såkalt ytre sperringene rundt det eksplosjonsrammede området i Oslo sentrum.

Kartet øverst i artikkelen viser de nåværende sperringene ved Regjeringskvartalet.

De røde feltene på kartet er å betrakte som et åsted, og er sperret for all ferdsel. Her foregår et omfattende kriminalteknisk arbeid som etter all sannsynlighet vil vare i inntil to uker til.

Nederste del av Grubbegata er markert med et grønt felt. Dette området er av sikkerhetsmessige årsaker sperret av på grunn av fare for nedfall av bygningsmasse.

 

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.