ANNONSE

Flaen-beboer kjørt til legevakten

Flaen-beboer kjørt til legevakten

 

Nødetatene rykket tirsdag formiddag ut til Flaen etter melding om røyk fra en bolig. Én person er kjørt til legevakten.  

En person på Flaen ble reddet ut av en røykfylt leilighet tirsdag rundt klokka 10.

- Det har vært et lite branntilløp i boligen. En person var involvert, og vedkommende er kjørt til legevakten, opplyser innsatsleder Torgeir Brenden i Oslo politidistrikt.

Vedkommende er ikke alvorlig skadet.

- Brannen er nå under kontroll. Som sagt var det et lite branntilløp, forteller Brenden til Akers Avis Groruddalen på stedet.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE