ANNONSE

Flerbrukshallen tar form

Rektor Jon Langmoen står i den nye skolens flerbrukshall. Her kommer det til å være full aktivitet om et drøyt år.

Tekst:

Publisert:

- Det er flott å se at skolen tar form, smiler Langmoen.

Den nye skolen er rektorens drømmeskole. Mange av hans egne ideer blir å finne i den nye skolen.

- Denne flerbrukshallen kommer til å bli mye brukt, sier han mens han peker på området hvor hallens tribune skal være.

- I tillegg skal vi kunne dele hallen i fire mindre baner, forklarer han.

Kultursalen

Rektoren kjenner hver eneste lille krok i den nye skolen. «Vegg i vegg» med flerbrukshallen kommer kultursalen. I tilknytning til denne blir det både lydstudio og lydisolerte øvingsrom.

Langmoen er tydelig stolt når han viser det fram og han er sikker på at kultursalen blir en viktig kulturarena i Groruddalen.

 

Siste nytt i Nyheter

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

ANNONSE
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

 
ANNONSE