ANNONSE

Flere sikkerhetsprodukter

Flere sikkerhetsprodukter

 

Det familiedrevne Westby’s lås og innbruddssikring videreutvikler seg og blir en totalleverandør av aluminiumsprodukter som skal bidra til å holde tyvene unna, og holde kulda ute.

Tekst:

Publisert:

I samarbeid med Wicona/ Hydro har de startet opp produksjon av aluminiumsprodukter som vinduer, dører og fasader. Det er produkter som ivaretar de nye kravene til energisparing.

- Vårt fortrinn skal være korte leveringstider, noe som vil gavne alle parter, forteller daglig leder Rolf Westby.

Aluminium er vedlikeholdsfritt og kan leveres etter fargevalg.

Sikre boligen

For å sikre boligen anbefaler Westby sikkerhetslåser med innvendige nøkler. Enveisskruer som går innover og ikke utover i for eksempel vinduskarmer. Det finnes også en del utstyr som kan sikre døra, og igjen sikre boligen din for innbruddstyver.

 

Siste nytt i Nyheter

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

ANNONSE
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

Trygg sykkelparkering på Grorud

For en stund siden utlyste FutureBuilt, Oslo og Bærum kommuner en konkurranse om nye sykkelhotell i Oslo - et av dem skal ligge på Grorud T-banestasjon. Nå er vinneren trukket ut.

 
ANNONSE