Flere trafikkuhell på E6 ved Alnabru

 

En tilhenger har stått alene i motorveien, like ved avkjøringen i retning mot Alna senter. Flere biler er skadet grunnet kraftig nedbremsing.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
18.04.2015 kl 12:23

Politiet meldte om trafikksitasjonen lørdag formiddag. Det er en tilhenger som har stått midt i veibanen på E6, som nå er flyttet.

– Tilhengeren kommer brått på, kjør forsiktig, rådet Operasjonssentralen like før klokken tolv lørdag.

Politiet har nå fått kontroll på stedet. Det er ikke meldt om personskader, men flere kjøretøy har fått seg et trøkk.

Flere biler er skadet i forbindelse med trafikkuhell som har skjedd på grunn av nedbremsing, forklarer sentralen.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.