ANNONSE

Flere trafikkuhell på E6 ved Alnabru

 

En tilhenger har stått alene i motorveien, like ved avkjøringen i retning mot Alna senter. Flere biler er skadet grunnet kraftig nedbremsing.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
18.04.2015 kl 12:23

Politiet meldte om trafikksitasjonen lørdag formiddag. Det er en tilhenger som har stått midt i veibanen på E6, som nå er flyttet.

– Tilhengeren kommer brått på, kjør forsiktig, rådet Operasjonssentralen like før klokken tolv lørdag.

Politiet har nå fått kontroll på stedet. Det er ikke meldt om personskader, men flere kjøretøy har fått seg et trøkk.

Flere biler er skadet i forbindelse med trafikkuhell som har skjedd på grunn av nedbremsing, forklarer sentralen.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

ANNONSE
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

Trygg sykkelparkering på Grorud

For en stund siden utlyste FutureBuilt, Oslo og Bærum kommuner en konkurranse om nye sykkelhotell i Oslo - et av dem skal ligge på Grorud T-banestasjon. Nå er vinneren trukket ut.

 
ANNONSE