Fokus på miljøvennlig riving

Fokus på miljøvennlig riving

 

Veitvethallen er nå kun et tomt skall. Innvendig jobbes det på spreng for å rive ned de siste delene.

HMS-ansvarlig Stig Andersson i Skanska forteller at de holder et stort fokus på gjenvinning av materiale.

- Vi har en stor maskin som vi kaller «krabbekloa» som brukes til å sortere ut materiale til gjenvinning. Maskinen knuser bitene og legger det i søplekasser, sier han.

Akkurat nå står hallen av seg selv, men snart begynner arbeidet med å dra ned alle bitene fra taket.

- Vi river hallen rett ned. Vi regner med å være ferdig i løpet av neste uke. Hittil har arbeidet gått smertefritt, vi har bare blitt litt forsinket på grunn av ferieavvikling, forteller Andersson.

Det som derimot straks er klart, er gang- og sykkelveien.

- Den skal være ferdig når vi starter med arbeidet på skolen. Veien skal asfalteres først, slik at det blir lett for vann- og avløpsetaten å komme forbi.

 

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser.

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.