ANNONSE

Fokus på miljøvennlig riving

Fokus på miljøvennlig riving

 

Veitvethallen er nå kun et tomt skall. Innvendig jobbes det på spreng for å rive ned de siste delene.

HMS-ansvarlig Stig Andersson i Skanska forteller at de holder et stort fokus på gjenvinning av materiale.

- Vi har en stor maskin som vi kaller «krabbekloa» som brukes til å sortere ut materiale til gjenvinning. Maskinen knuser bitene og legger det i søplekasser, sier han.

Akkurat nå står hallen av seg selv, men snart begynner arbeidet med å dra ned alle bitene fra taket.

- Vi river hallen rett ned. Vi regner med å være ferdig i løpet av neste uke. Hittil har arbeidet gått smertefritt, vi har bare blitt litt forsinket på grunn av ferieavvikling, forteller Andersson.

Det som derimot straks er klart, er gang- og sykkelveien.

- Den skal være ferdig når vi starter med arbeidet på skolen. Veien skal asfalteres først, slik at det blir lett for vann- og avløpsetaten å komme forbi.

 

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE