Følg senterutviklingen

Følg senterutviklingen

NYTT DEKKE: For tiden legge det nytt dekke i plan 2 på nye Stovner senter. (Foto: Stovner senters webkamera)

Nå kan du følge byggingen av Stovner senter – trinn for trinn.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
04.08.2015 kl 19:50

Visste du at Stovner senter på sine nettsider har laget en byggetidslinje?

Her kan man følge reisen mot nye Stovner senter. For tiden legges det dekke i plan 2, rett utenfor Meny-kassene. Dette blir dekke til det nye torget, det nye butikkarealet og inngangspartiet.

I slutten av juni ble et webkamera montert på byggeplassen. Det gjør at man kan får et lite «kikkehull» til å visuelt følge med på utviklingen av det nye sentret. Webkameraet fungerer slik at det oppdaterer seg hvert andre minutt, så her er det bare å spent følge med.

Se på utviklingen her.

Siste nytt i Nyheter

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

 
- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.