ANNONSE

Følg senterutviklingen

Følg senterutviklingen

NYTT DEKKE: For tiden legge det nytt dekke i plan 2 på nye Stovner senter. (Foto: Stovner senters webkamera)

Nå kan du følge byggingen av Stovner senter – trinn for trinn.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
04.08.2015 kl 19:50

Visste du at Stovner senter på sine nettsider har laget en byggetidslinje?

Her kan man følge reisen mot nye Stovner senter. For tiden legges det dekke i plan 2, rett utenfor Meny-kassene. Dette blir dekke til det nye torget, det nye butikkarealet og inngangspartiet.

I slutten av juni ble et webkamera montert på byggeplassen. Det gjør at man kan får et lite «kikkehull» til å visuelt følge med på utviklingen av det nye sentret. Webkameraet fungerer slik at det oppdaterer seg hvert andre minutt, så her er det bare å spent følge med.

Se på utviklingen her.

Siste nytt i Nyheter

Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

ANNONSE
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

 
Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
ANNONSE