Folk glemmer igjen de utroligste ting på Ikea

Folk glemmer igjen de utroligste ting på Ikea

 

På oppbevaringsrommet til Ikea Furuset ligger det en barnevogn, en haug med krykker, hjemmespikket trestokk, radiostyrt bil, klær, briller, filofaxer og mye annet.

Tekst:

Publisert:

- Det er helt vanvittig hva folk glemmer igjen av ting. Folk kommer inn med krykker og går ut igjen uten, ler kommunikasjonsrådgiver på Ikea Furuset, Jan Christian Thommesen.

Akers Avis Groruddalen er vitne til en hjemmespikket trestokk med en klinkekule på toppen og inskripsjoner som er brent inn. Blant de er: Lær, hør, se, Hege, visdom, venn, MEN! Huske å leve, elsk...

- Dette er helt fantastisk. Hvordan kan folk glemme igjen sånt, undrer Thommesen.

Spesielt rystet er han over hvor mange som glemmer igjen krykker.

- Det er bra at vi kan være et såpass spennende sted at folk glemmer igjen viktige ting, sier han og smiler.

Lista er lang på gjenglemte ting.

- Dette er rett og slett et skattekammer, humrer kommunikasjonsrådgiveren, som nylig kastet et lass med krykker. Allerede noen dager senere var det seks krykker til i oppbevaringsrommet.

 

Siste nytt i Nyheter

36 nye leiligheter <BR>der det før var butikk

Planene for Lavrans vei 1B er å rive bygget til den tidligere nærbutikken i Smalvollskogens borettslag og erstatte den med en boligblokk.

Vurderer beboerparkering i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har tatt opp beboerparkering som et aktuelt tiltak mot villparkering.

 
– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017. Hovedmålet er å rense overvannet som siver inn til søppelfyllingen under sletta.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.