ANNONSE

Folk glemmer igjen de utroligste ting på Ikea

Folk glemmer igjen de utroligste ting på Ikea

 

På oppbevaringsrommet til Ikea Furuset ligger det en barnevogn, en haug med krykker, hjemmespikket trestokk, radiostyrt bil, klær, briller, filofaxer og mye annet.

Tekst:

Publisert:

- Det er helt vanvittig hva folk glemmer igjen av ting. Folk kommer inn med krykker og går ut igjen uten, ler kommunikasjonsrådgiver på Ikea Furuset, Jan Christian Thommesen.

Akers Avis Groruddalen er vitne til en hjemmespikket trestokk med en klinkekule på toppen og inskripsjoner som er brent inn. Blant de er: Lær, hør, se, Hege, visdom, venn, MEN! Huske å leve, elsk...

- Dette er helt fantastisk. Hvordan kan folk glemme igjen sånt, undrer Thommesen.

Spesielt rystet er han over hvor mange som glemmer igjen krykker.

- Det er bra at vi kan være et såpass spennende sted at folk glemmer igjen viktige ting, sier han og smiler.

Lista er lang på gjenglemte ting.

- Dette er rett og slett et skattekammer, humrer kommunikasjonsrådgiveren, som nylig kastet et lass med krykker. Allerede noen dager senere var det seks krykker til i oppbevaringsrommet.

 

Siste nytt i Nyheter

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

ANNONSE
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

 
ANNONSE