Forbereder jubileums-uke

Forbereder jubileums-uke

 

På Kalbakken eldresenter sto det fårikål, kringle og saft på menyen under årets eldredag. Den store festen venter de med til jubileums-uka.

Tekst:

Publisert:

- Det er ikke hver dag man får fårikål, sier Sonja og Birgir Brodal og Oddbjørg Olavsen, og smiler.

At det er viktig å markere eldredagen er de alle enige i.

- Tidligere har jeg vært med i Rådhuset, men tror jeg blir hjemme i kveld. Jeg liker ikke å gå ut sent om kvelden, sier Olavsen.

Selv om det var FNs internasjonale eldredag, hadde ekteparet Brodal og Olavsen helt andre tanker i hodet.

- Nå er det snart jubileum på eldresentret, da håper vi på stort oppmøte.

Jubilerer

I uke 43 feirer Kalbakken eldresentret 25 år.

- Da blir det feiring i en hel uke, så på grunn av all planlegging blir det litt smått med feiring i dag, sier leder Ester Ullersmo.

- Men jeg har fått billetter til feiringen i kveld på Rådhuset, og håper jeg får med meg noen på det.

 

Les mer om årets eldredag i fredagens papirutgave.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.